Rareş Bogdan: "Coborâm drapelele în BERNĂ. Suntem oficial în DICTATURĂ"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

"Am sperat până în ultima clipă la o decizie raţională din partea CCR", a declarat Rareş Bogdan în deschiderea emisiunii Jocuri de Putere, referindu-se la decizia privind secţia specială de investigare a magistraţilor.

Potrivit jurnalistului Rareş Bogdan, secţia specială se va îndrepta împotriva oricui îl critică pe şeful PSD, Liviu Dragnea.

"O seară în care am putea să coborâm drapelele în bernă pentru că a fost oficializat plutonul de execuţie a lui Liviu Dragnea, adică secţia specială de investigare a magistraţilor. Personal, am sperat până în ultima clipă că decizia membrilor CCR va fi raţională şi va fi alta. Dar de azi, orice român care ameninţă poziţia de forţă a condamnatului penal Liviu Dragnea, orice român care îl critică, inclusiv un jurnalist, inclusiv un analist, inclusiv un lider politic din opoziţie sau de la putere, din acelaşi partid, orice român care îl critică, poate fi reţinut cu ajutorul domnului Giani Stan şi a doamnei Adina Florea. Nu vă închipuiţi cumva că ei se vor reţine de la ceva în afară de a face tot ce se poate spre bucuria şefului suprem. CCR a decis ca secţia specială de la Parchetul General, secţie controlată total pentru prima dată de minsitrul Justiţiei, Tudorel Toader, nu de procurorul general, este constituţională", a spus Rareş Bogdan la începutul emisiunii sale.

 

Rareş Bogdan: "Suntem oficial în dictatură"

 

Există şi veşti bune, a mai precizat jurnalistul, referindu-se la faptul că dosarul Tel Drum rămâne la DNA, în ciuda socilictărilor secţiei speciale condusă de Adina FLorea.

"De azi suntem oficial în dictatură, una mult mai interesantă, mai subversivă, dar tot dictatură. Oricine poate face plângere penală. Procurorii sunt obligați să deschidă un dosar. În acel dosar poate apărea o sesizare, chiar un referitoare la un magistrat poate fi anonimă, cum e cea  din dosarul Kovesi, unul dintre ele. Veți spune că nu e legal.  Nu e legal. Vești bune sunt câteva. Una dintre ele e că dosarul Tel Drum rămâne la Parchetul General. Asta e un lucru bun. Nu ajunge la secţia specială", a mai declarat jurnalistul Rareş Bogdan la Realitatea TV.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel