Rareș Bogdan și Oreste se întâlnesc cu ROMÂNII din Italia

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Jurnaliștii Rareș Bogdan și Oreste se vor întâlni cu românii din Italia, sâmbătă, 23 martie, începând cu ora 16.00, la un restaurant românesc din Sesto San Giovani. Principalul subiect al întâlnirii va fi importanța participării la vot a cetățenilor români din Diaspora.

„Pe 23 martie, la invitația grupului Diaspora Milano, îi vom avea pe Rareş Bogdan şi pe Oreste la Milano.

Intrarea este liberă. Vă aşteptăm numeroşi pentru a-i asculta pe cei doi jurnalişti care se află în prima linie în lupta împotriva guvernului mafiot condus de infractorul Dragnea.

Citește și Rareș Bogdan: „Ăștia sunt complet DEMENȚI"

Conferința, al cărei subiect principal este importanța participării la vot a cetățenilor români din diaspora, va avea loc între orele 16.00-18.30 la Restaurantul românesc Eden Events din Sesto San Giovani, la cinci minute de mers pe jos de stația de metrou Sesto Rondo.

Dupa conferință, cei doritori pot să se bucure de cina cu specific românesc în compania celor doi jurnalişti. Meniu fix, 40 de euro, având inclus în preț şi o formație de muzică românească. Cei care vor să servească un meniu pe bază de peşte şi legume, există această posibilitate, dar doar cu rezervare cu minimul 4 zile înainte. Pentru cină trebuie rezervare, tel. 0039 329 473 7364.

Citește și PNL, OFICIAL despre candidatura lui Rareș Bogdan

Adresa exactă: Piazza Don Mapelli, 22, Sesto San Giovanni, 20099. Restaurantul se află în galerie”, se anunță pe pagina oficială a evenimentului.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel