Rareș Bogdan: Dăncilă a făcut pe deșteapta și a livrat încă o repriză de ipocrizie

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan spune că Viorica Dăncilă a vorbit în Parlamentului European în fața unei săli aproape goale. " VV Dăncilă a făcut pe deșteapta și a livrat încă o repriză de ipocrizie. Cu toate că e la șefia unui Guvern care, prin atitudine și rezultate, este împotriva principiilor Uniunii Europene (stat de drept, economie bazată pe competiție), premierul a mințit îngrozitor.", a spus Rareș Bogdan despre discursul Vioricăi Dăncilă.

"În fața unei săli aproape goale (atât respect are Europa față de idiocrația din Palatul Victoriei), VV Dăncilă a făcut pe deșteapta și a livrat încă o repriză de ipocrizie. Cu toate că e la șefia unui Guvern care, prin atitudine și rezultate, este împotriva principiilor Uniunii Europene (stat de drept, economie bazată pe competiție), premierul a mințit îngrozitor.

„Am actionat pentru consolidarea proiectului european”, spune Dăncilă. Nu doar asta: cu un ton de dirigintă, le-a bătut obrazul celor care au afirmat că GUVERNUL ROMÂNIEI (atenție, nu România, ci Cabinetul Dăncilă) vulnerabilizează eurosistemul, îi periclitează stabilitatea. Și, ca și când din ianuarie 2018 și-ar petrece zilele cu post și rugăciuni, i-a acuzat pe eurodeputații români care spun adevărul că sunt rupți de realitate. VV Dăncilă s-ar bucura să girăm toți mizeriile PSD, să fim complici la tentativele incalificabile de capturare a instituțiilor statului. Aceste tentative nu s-au încheiat odată cu schimbarea garniturii de comandă a PSD, sper că e limpede! Sunt doar cosmetizate, iar românii sunt în continuare fraieriți.", a  scris Rareș Bogdan pe Facebook după discursul Vioricăi Dăncilă din Parlamentului European.

Viorica Dăncilă a prezentat în plenul Parlamentului European bilanțul președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

14 dec 2019, 09:16 in Editorial
Tupeul lui Adrian Năstase

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.24