Rareș Bogdan: Cel mai unsuros personaj politic. E uluitor

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Jurnalistul Rareș Bogdan lansează un atac crunt. 

Realizatorul de la Realitatea TV a criticat ieșirea de astăzi a ministrului Justiției, Tudorel Toader, punctând că este un om periculos.  

”Este cel mai unsuros personaj public din acest moment. Pare că este când de partea bună, când pe partea infractorilor, e uluitor. Și peste toate, gândiți-vă că nu are mintea puțină a doamnei Dăncilă. Nu e prost, îl suspectez de ticăloșie. Că are multă școală nu înseamnă că nu are la fel de multă ticăloșie” a spus Rareș Bogdan, luni seară, în emisiunea ”Jocuri de putere”. 

Tudorel Toader a afirmat, despre prezența unui procuror militar la protest, că ”au un procuror general care ne asigură că această anchetă va fi una obiectivă. Nu aveam nevoie de aceste asigurări pentru că toate anchetele sunt obiective”. Cât despre declarația procurorului Corbu care a susținut că acțiunile jandarmilor au fost nejustificate, Tudorel Toader a afirmat că ”Dacă nu cumva este o abatere de la deontologia profesională sau de la regulile procesuale, numai Inspecția Judiciară poate să dea un răspuns”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel