Rareș Bogdan: „Cei din CNA și din JANDARMERIE vor PLĂTI”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Rareș Bogdan a avut un mesaj dur pentru cei din CNA și pentru cei din Jandarmeria Română. El le-a transmis că „vor plăti”.

„Eu am o memorie de elefant! Vă promit că pentru cele 10 minute de întrerupere a emisiei pe o minciună sfruntată că am incitat la violență și pe reflectarea, potrivit celor din CNA, incorectă a adevărurilor din 10, 11 august cei din CNA vor plăti cu averile personale. Dacă nu vor fi în stare ei, nu-i nicio problemă! Au copii! Dacă nu vor fi în stare copiii lor, nu-i nicio problemă! Au părinți!

Dacă e să ne batem, nu-i nicio problemă! Ne batem! Noi avem suficienți bani să ne luăm cele mai bune case de avocatură. Ei vor fi lăsați ca niște slugi din mână imediat ce partidele se vor clătina. Iar partidul pe care ei îl susțin deja se clatină. (...)

Noi nu vom uita! Dacă uită întreaga realitate, deși sunt convins că niciunul din cei 500 de oameni ai Realității TV nu vor uita, dacă uită acționarii postului, eu nu voi uita!

Citește și EMISIA Realitatea TV a fost OPRITĂ

Nu îi voi uita nici pe cei șase din CNA și nu îi voi uita nici pe cei patru din Jandarmerie. Voi face tot ce îmi stă în putință ca cei patru oameni aflați în fruntea Jandarmeriei, în frunte cu Cucoș, Sindile, Cazan, Paraschiv să plătească. Și vor plăti!

Cazan va ajunge să umble singur pe stradă spunând că am fost un bou când am descoperit portbagajul cu sticle incendiare. Așteptăm de 5 luni să ne spună acel lucru. Militaru va trebui să răspundă pentru manipularea ordinară privind starea Ștefaniei.

Ce au reușit cei din CNA? Să ne readucă aminte că o nedreptate s-a săvârșit în România!", a precizat Rareș Bogdan la Realitatea TV.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel