Rareș Bogdan: „Breaking news! Așa-numita Diasporă a ajuns să se întoarcă”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Facebook Rareș Bogdan
Facebook Rareș Bogdan

Europarlamentarul Rareș Bogdan spune că pentru prima oară în ultimele două luni, numărul celor care ies din România îl depășește pe cel al celor care intră în țară, în contextul pandemiei de coronavirus.

„Vă dau o informație de breaking news! Pentru prima dată în ultimele două luni, în ultimele 24 de ore numărul celor care ies din țară l-a depășit pe cel al celor care intră în țară. Practic o parte din cei care au venit la sfârșitul lunii februarie, începutul lunii martie și pe parcursul lunii în România din țările europene, așa-numita Diasporă, au ajuns să se întoarcă.

Aici nu vorbim de cei care pleacă cu contracte la munci în sisteme sociale, la munci agricole, șparanghel sau căpșuni. Ci pur și simplu se întorc în țările care au relaxat puțin condițiile.

Din fericire din cei 1 milion care au intrat în țară, numărul celor care sunt certați cu legea sau despre care nu știm exact cu ce s-au ocupat în afara granițelor nu depășește 10-12.000, incluzând toate categoriile de infractori. Practic 1%, nu e foarte mult, e un procent rezonabil”, a spus Rareș Bogdan, la România TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel