Rareș Bogdan a EXPLODAT după POVESTEA CUTREMURĂTOARE a unei ROMÂNCE din Spania: „Cea mai mare RUȘINE!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Candidatul la alegerile europarlamentare din partea PNL, Rareș Bogdan, a avut astăzi întâlnire cu românii din Madrid, Spania.

O româncă a povestit în lacrimi drama prin care a trecut cu copilul său în România, fiind nevoită să plece în Spania pentru a-l trata.

„Prioritatea dumneavoastră este de a scoate mita din spitale? Viața mea a fost un coșmar! Copilul meu, de la vârsta de 7 luni a trăit doar în spitale. Boala lui se numește hemofilie. O persoană care poate fi un om normal... nu s-a făcut nimic. M-au distrus cu minciuni și mită. Mita la noi în România...”, a povestit românca.

Rareș Bogdan a răbufnit și a spus că este o mare rușine.

„Să știți că este cutremurător ce ne spuneți și arată situația în care a ajuns o țară. Eu nu sunt un om rău, așa am fost educat și mă consider un om bun. Problema nu sunt medicii, problema este sistemul. Noi de 2 ani și 4 luni vorbim de infractori, de deținuți, de pușcării și refuzăm să vorbim de școli și de spitale. Țara asta, România, pe care cu toții o iubim, dacă nu rezolvă o chestiune pe care spaniolii, portughezii, italienii au rezolvat-o de mult se va prăbuși. În România, sunt 840.000 de astfel de cazuri. Este cea mai mare rușine să dai de două ori măriri de pensii speciale și dumneavoastră și mamele ca dumneavoastră care vă jertfiți pentru copilașii dumneavoastră să primiți 1.400 de lei ajutorul. Legea nenorocită te obligă să te duci să demonstrezi că copilul tău nu s-a făcut bine”, a spus Rareș Bogdan.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel