Rareș Bogdan a EXPLODAT după DERAPAJUL lui Bădălău: „Atât de cumplită jignirea încât îmi rețin cu greu pornirea”

PSD consideră că diaspora „trebuie dinamitată pentru că nu a înghițit porcăriile din ultimii trei ani”, pentru că a inițiat mitingul antiguvernamental din 10 august 2018 „și nu s-a oprit nici când slugile partidului i-au administrat gaze în ochi și bastoane pe spinare”, a afirmat, vineri seară, eurodeputatul Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL și liderul delegației române din PPE, pe pagina sa de Facebook.

„Membrii PSD au în străinătate mame, surori, fiice care nu dețin pașaportul țării în care se află? Firește că au. Bădălău le-a jignit și pe ele, nu doar pe românii care au refuzat să ștampileze PSD la alegeri.

Citește și PNL îi cere DEMISIA lui Bădălău: „A jignit într-un mod intolerabil ROMÂNII din Diaspora"

Nu știu ce e mai grav: faptul că Bădălău le face prostituate pe toate româncele din străinătate care nu au actele țării de adopție, sau faptul că atacurile repetate pe care fruntași PSD (începând cu acest personaj) le comit la adresa fraților, copiilor, părinților din Diaspora sunt îmbrățișate de partid. Cred că ambele.

PSD nu s-a dezis de această afirmație cumplită, prin urmare există suspiciunea rezonabilă că este de acord cu ea. Dacă aceasta este atitudinea celui mai numeros partid din România, înseamnă că au o problemă.
Sigur că Bădălău intenționa să-i jignească pe cei care nu au ștampilat PSD la alegeri, sigur că dorea să minimalizeze calitatea românilor din Diaspora! Însă nu are nicio scuză pentru campania electorală mizerabilă pe care continuă să o facă. Așa vor să câștige? Oribil!

Citește și Mugur Ciuvică, după declarațiile lui Bădălău: „E un BOU! Mai sunt cu*ve și în România, nu toate au plecat în Spania sau Germania"

Este atât de cumplită jignirea pe care a aruncat-o Bădălău către cei din Diaspora încât îmi rețin cu greu pornirea de a-i spune câteva cuvinte de la obraz, mai duri, așa cum merită.

După părerea liderilor PSD, care or mai fi, Diaspora trebuie dinamitată pentru că nu a înghițit porcăriile din ultimii 3 ani, pentru că a inițiat protestul din 10 august 2018 și nu s-a oprit nici când slugile partidului i-au administrat gaze în ochi și bastoane pe spinare. Faptul că românii din Diaspora nu pupă inelul partidului reprezintă, pentru acești bolșevici la vedere, o ofensă peste care pur și simplu nu pot să treacă. Dar dacă aceasta este maniera de a lupta pentru a-i convinge, este falimentară pentru întreg partidul.

Citește și Traian Băsescu despre jignirile lui Bădălau la adresa DIASPOREI: „RUȘINOS! De asta îi bate Diaspora. Pe unde îi prinde, îi cotonogește"

Și de unde acest dispreț pronunțat de unii fruntași pesediști de la înălțimea averilor faraonice strânse jumulind statul? Dintr-o putreziciune care le-a cuprins ființa și i-a transformat în animale politice, fără nicio urmă de morală, dintr-o găunoșenie care rivalizează cu o catastrofă nucleară. Căci asta reprezintă atitudinea de ură: un glonț îndreptat către propria frunte. Iar glonțul electoral, credeți-mă, de această dată va fi devastator. La revedere, PSD! Nu mai ai nicio șansă să devii frecventabil!”, a scris Rareș Bogdan pe pagina de Facebook.

 

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy