Traian Băsescu despre jignirile lui Bădălau la adresa DIASPOREI: „RUȘINOS! De asta îi bate Diaspora. Pe unde îi prinde, îi cotonogește“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Traian Băsescu a comentat declarațiile senatorului PSD Niculae Bădălău făute în această după-amiază cu privire la românii din diaspora. Fostul președinte s-a limitat la a spune că este degrdant un astfel de discurs pentru un om politic și că PSD nu a învățat lecția diasporei.

„Să-l compătimim (n.r. pe Niculae Bădălău). E degradant pentru un om politic, mai ales senator, lider al celui mai mare partid politic. Rușinos! O asemenea abordare explică și de ce se fac praf, cei din PSD. Lor le plac doar banii, nu poporul român. Arată lipsă de inteligență. Este greu de calificat. De asta îi bate Diaspora. Pe unde îi prinde, îi cotonogește“, a comentat Traian Băsescu, invitatul lui Tudor Mușat în cadrul Știrilor B1 TV.

„Ei urăsc pe toți cei care au deschis ochii, asta e problema PSD. PSD nu învață nimic", a declarat fostul președinte Traian Băsescu în direct la B1 Tv.

El a adăugat că PSD nu vrea să vadă, de fapt, unde sunt celelalte sute de mii, milioane chiar de români în afara granițelor și a dat chiar un exemplu elocvent:

„Cred că limba română este una dintre cele mai vorbite limbi în Parlamentul European. Dacă ne apucăm să căutăm unde sunt tinerii noștri care au fost la studii în afară,în occident, îi gădim în Parlamentul European. Sunt convins că în aceeași măsură îi găsim și la Consiliul European și la Comisia Europeană. Sunt peste tot“, a declarat Traian Băsescu.

Mai mult, erudeputatul PMP susține că „de 11 ani firma de construcții care face reparațiile în Parlamentul European este a unui român iar în toate echipele lucrează numai români“, a adăugat Traian Băsescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel