Mugur Ciuvică, după declarațiile lui Bădălău: „E un BOU! Mai sunt cu*ve și în România, nu toate au plecat în Spania sau Germania”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Mugur Ciuvică, a comentat în această seară, la Antena 3, în emisiunea „Punctul de întâlnire” moderată de Radu Tudor, despre declarațiile senatorului PSD Niculae Bădălău.

„Până la urmă nu doar liderii PSD spun trăsnăi. Eu cred cu tot respectul că sunt mai importante trăsnăile celor care sunt la guvernare. Ce a spus Bădălău e o prostie. O prostie politic vorbind, o chestie lipsită de bun-simț pentru că nu poți să cataloghezi mase de oameni în felul ăsta. Tot la fel cum e prostie e să și spui cum spun alții că cei din Diaspora sunt un fel de super-români și noi suntem ăia mai de rahat care au mai rămas pe aici, dar lumina trebuie luată de la diasporezul care s-a dus care la căpșuni, care la doctor, dar ăia sunt mai deștepți decât noi ăștia care am rămas noi aici. Nu sunt nici ăia mai deștepți, nici alea mai cu*ve decât cu*vele care au rămas în România. Că mai sunt cu*ve și în România, nu toate au plecat în Spania sau Germania. În sine este o prostie.

Citește și Negrescu, după afirmațiile lui Bădălău: „PSD va lucra pentru a recâștiga încrederea DIASPOREI"

O problemă mai e că Bădălău a plecat de la o problemă reală. Cea a reprezentării politice. Cei din zona dlui Nistor (n.r. - Vlad Nistor - PNL) de exemplu care obțin tradițional foarte multe voturi din diaspora au spus că la parlamentarele de la anul să nu se mai aloce pentru Diaspora doar 6-8 parlamentari, să se aloce vreo 40-50 să fie 10%. Ori, Bădălău în prostia lui la asta se referea! Că nu poți să aloci decât la cei care au rezidență acolo. (...)

Acum, dacă Bădălău face sau nu pași în spate e treaba PSD să socotească. Și a noastră să luăm atitudine, dar partidele știți bine că sunt private și nu e treaba mea să fac eu ordine. Ei vor ține cont de faptul că spre deosebire de dl Rus care era ultimul ca voturi pentru PSD, Bădălău cu Giurgiu lui e primul la voturi pentru PSD. Cred că va fi mai complicat cu pași în spate. E treaba PSD. 

Citește și PNL îi cere DEMISIA lui Bădălău: „A jignit într-un mod intolerabil ROMÂNII din Diaspora"

Am uitat să vă spun că am și eu două surori, singurele de altfel, în Diaspora de 25-30 de ani, dar nu am fost afectat de declarația lui Bădălău pentru că am zis că e un bou și nu am ce să.... declarația... discursul e.... așa... declarația e bovină, nu domnul în sine”, a spus Ciuvică, la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel