Raluca şi Elena au MURIT strivite sub remorca unui tractor CONDUS chiar de SOȚUL uneia dintre ele: „Suflet frumos, drum lin”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un accident cumplit în urma căruia şi-au pierdut viaţa două tinere, mame a patru copii, a marcat întreaga comunitate din Slimnic, judeţul Sibiu. Raluca şi Elena au murit strivite sub remorca unui tractor condus chiar de soţul uneia dintre ele.

Accidentul s-a produs marți seară, în jurul orei 19.00, pe drumul dintre Slimnic și Mândra. Din primele cercetări, se pare că tractorul se deplasa dinspre zona denumită popular "Dealul Păduchelui", înspre DJ107B, tractând trei remorci încărcate cu cartofi.

Deasupra cartofilor, în prima remorcă, se aflau Raluca Isdrăilă, de 22 de ani, Elena, de 42 de ani, şi o minoră de 14 ani.

Citește și TRAGEDIE fără margini. Două MĂMICI ROMÂNCE au MURIT sub remorca unui TRACTOR. Au lăsat în urmă PATRU COPII

În timp ce cobora dealul, sistemul de asigurare al primei remorci s-a rupt, astfel că brațul sistemului s-a agățat de roata din spate a tractorului care s-a răsturnat. Din cauza încărcăturii, s-a răsturnat și remorca, cele două femei şi adolescenta fiind prinse sub ea.

 

Elena a murit pe loc, Raluca s-a stins la spital


Potrivit Ora de Sibiu, şoferul tractorului, care este și soțul tinerei de 22 de ani, ar fi fost cel care a alertat autoritățile.

În urma accidentului, Elena a murit pe loc, iar Raluca Isdrăilă a fost transportată în stare critică la spital. Din păcate, după o oră, inima tinerei a cedat.

În urma celor două tinere au rămas patru copilaşi şi două familii distruse. Elena avea o fată şi un băiat. La fel şi Raluca.

 

„Suflet frumos, te-ai dus prea repede de lângă noi”


Vestea morţii celor două tinere mămici a încremenit de durere întreaga comunitate, relatează Observator. Ioan Șurean, primarul comunei Slimnic, a declarat pentru Ora de Sibiu că se gândește să declare zi de doliu în comună. Omul este șocat de cele întâmplate și spune că, în primărie, s-au strâns deja bani pentru a ajuta familia Elenei.

Despre Raluca Isdrăilă, primarul a povestit că provine dintr-o familie de oameni harnici.

Prietenii şi rudele tinerei de 22 de ani sunt consternaţi de vestea morţii fetei şi scriu neîncetat mesaje de condoleanţe pe pagina de Facebook a Ralucăi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel