Raffaella Carrá, condusă vineri pe ultimul drum. Publicul îşi ia adio de la marea vedetă a televiziunii italiene

Andreea Cosma |
Data publicării:
Raffaella Carrà (captura video Rai Uno)
Raffaella Carrà (captura video Rai Uno)

Cei care vor să-şi ia adio de la marea vedetă a televiziunii italiene Raffaella Carrá, decedată luni la 78 de ani, vor putea veni la Primăria din Roma, unde a fost amenajată o capelă, înainte de funeraliile artistei care vor avea loc vineri, au informat marţi surse apropiate familiei citate de EFE.

Miercuri după-amiază cortegiul funerar va porni de la casa acesteia din Roma, situată în nordul capitalei, şi se va încheia la Primăria capitalei, după mai multe opriri în locuri emblematice pentru regretata artistă, precum sediul Radio Televiziuni Italiene (RAI) şi Teatro Vittoria.

La Primăria din Roma va fi amenajată o capela începând cu orele 18:00, astfel încât pe parcursul întregii zile de joi rudele, prietenii şi admiratorii regretatei artiste să-şi poată lua adio de la Raffaella Carrá.

Vineri la 12:00 ora locală vor avea loc funeraliile la Basilica di Santa Maria in Ara Coeli, situată în Piazza del Campidoglio.

Cântăreaţa şi prezentatoarea de televiziune Raffaella Carrá, cunoscută pentru cântece precum "A far l'amore comincia tu", "Tanti Auguri" sau "Caliente, caliente", a murit luni la 78 de ani după o lungă suferinţă.

Familia sa nu a dorit să dea detalii despre boala care i-a curmat viaţa.

Decesul său a luat prin surprindere Italia, care a deplâns luni moartea uneia dintre vedetele sale cele mai îndrăgite, nu doar în propria ţară, ci şi în Spania şi în America Latină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel