R. Bogdan, DEZVĂLUIRE în fața a 60.000 de oameni: "M-au sunat șefi din Jandarmerie"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareș Bogdan a dezvăluit, în fața a 60.000 de oameni care au participat la mitingul PNL din București, că a fost sunat de șefi din Jandarmerie.

Prezent pe scena mitingului organizat de PNL în Piața Victoriei sâmbătă, 18 mai, Rareș Bogdan a făcut o dezvăluire incendiară. Fostul jurnalist le-a spus celor 60.000 de participanți la miting că a fost sunat de șefi din Jandarmerie pentru a-i cere scuze pentru ce s-a întâmplat la Topoloveni.

"Ieri, trei șefi ai Jandarmeriei m-au sunat pentru a-și cere scuze și mi-au spus așa: 'Domnule Bogdan, ne cerem noi scuze și credeți-ne, nu suntem așa. Suntem oameni și să aveți încredere că nu vrem răul fraților noștri. Ne e rușine nouă de șeful Jandarmeriei din Mureș care a mandat un copil de 17 ani și de șeful Jandarmeriei din Topoloveni, care, pentru a nu se opune oamenilor lui Liviu Dragnea, i-au băgat în dube pe manifestanți'", a spus Rareș Bogdan.

"Vă asigur de aici, din acest loc, unde în 10 august peste 100.000 de români au fost gazați, umiliți, bătuți. Vinovații de atunci, în frunte cu Carmen Dan, vor plăti. Va veni clipa dreptății", a mai spus candidatul PNL la alegerile europarlamentare. 

Vezi și: Florin Roman (PNL): Depun plângere PENALĂ împotriva jandarmilor de la Topoloveni

Zece persoane ridicate de jandarmi în timpul vizitei lui Liviu Dragnea

Zece persoane care protestau vineri, la Topoloveni, împotriva PSD, în timpul unei vizite a liderului partidului, Liviu Dragnea, în oraş, au fost ridicate de către jandarmi şi duse la secţia de poliţie, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Argeş, Ionel Flavius Tănase.

"Zece persoane care afişau bannere au fost ridicate de către forţele de ordine şi conduse la secţia Poliţiei Topoloveni pe motiv că participau la o adunare publică nedeclarată, după care au refuzat să părăsească zona la solicitarea forţelor de ordine. Au fost conduse la secţia de poliţie pentru stabilirea identităţii şi luarea măsurilor legale", a spus Ionel Flavius Tănase.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel