Pune acest ingredient în mașina de spălat atunci când îți speli prosoapele. Un truc de aur! Notează-l chiar acum

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Pune acest ingredient în mașina de spălat atunci când îți speli prosoapele. Un truc de aur! Notează-l chiar acum
Pune acest ingredient în mașina de spălat atunci când îți speli prosoapele. Un truc de aur! Notează-l chiar acum

Ați cumpărat prosoape de calitate, dar le-ați găsit pline de scame? Aceasta este o problemă comună care are o soluție ușoară și ieftină. 

Gândiți-vă că doar câteva spălări vor fi suficiente pentru ca prosoapele să nu mai aibă scame, dar dacă doriți să le aveți gata de utilizare cât mai curând posibil, acordați atenție următoarelor trucuri pe care le-am adunat pentru dumneavoastră la StiriDiaspora.ro. Cu această ocazie, vă explicăm cum să îndepărtați scamele de pe prosoape noi. Nu mai agita prosopul energic sau nu mai încerca să scoți scamele cu mâna, pentru că nu-ți va face bine.

Ține cont de următoarele trucuri și vei vedea cât de repede prosoapele tale sunt perfecte, curate și fără fire, economisind timp și bani. Ia-ți notițe!

Nu este magie! Super trucuri cu cojile de ou care valorează aur. Dați o viață nouă acestor deșeuri. Aici sunt secretele!

 

Trucul tradițional cu oțet și sare

 

Tocmai ai cumpărat niște prosoape și sunt pline de puf și scame? Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți după ce le achiziționați este să le puneți în mașina de spălat pentru a face o spălare obișnuită. Desigur, pentru a preveni scamele să invadeze alte haine, vă sfătuim să le spălați singure, fără alte haine. De asemenea, este important să nu includeți balsam de rufe în această primă spălare, deoarece o centrifugare tot nu va fi suficientă pentru a îndepărta scamele de pe prosop.

Probabil că după prima spălare mai vezi scame care se pot lipi de corp la uscare, așa că nu este încă timpul să le folosești, trebuie să lucrezi în continuare la ele. Cu această ocazie, înmuiați-le într-un lighean mare sau direct în cadă. Nivelul apei trebuie să fie abundent, până când le acoperă complet.

Când prosoapele sunt bine înmuiate în apă caldă, dați-le un jet bun de oțet, care este responsabil pentru uscarea scamelor și include, de asemenea, sare grunjoasă, deoarece va fi responsabilă pentru răzuirea prosopului și pentru îndepărtarea tuturor scamelor care sunt încorporate în prosop. Puneți toate aceste elemente astfel încât prosopul să fie complet impregnat cu ele.

Cu prosoapele bine înmuiate în amestec, lăsați-le câteva minute la macerat. Cu cât sunt mai multe, cu atât mai bine, așa că vă sfătuim să le înmuiați cel puțin 2 sau 3 ore. După acest timp, scoateți prosoapele și puneți-le înapoi în mașina de spălat, pentru a efectua o nouă spălare, de data aceasta scurtă, cu o centrifugare și la o temperatură de 30ºC. Odată ce mașina de spălat este terminată, puneți prosoapele la uscat. Vezi cum au dispărut toate scamele din noile tale prosoape?

Remediu puternic din trei ingrediente pentru a vă curăța toaleta. Scapă de microbi și de mirosul neplăcut cu acest truc

 

Pune bicarbonat în mașina de spălat

 

Pe lângă metoda tradițională pe care am explicat-o în pașii anteriori, există și alte formule care te vor ajuta să îndepărtezi scamele de pe noile tale prosoape. De exemplu, înfășurați-le într-o plasă de nailon și puneți-le în uscător timp de aproximativ o jumătate de oră. După acest timp, scoateți filtrul din aparat, curățați-l, înlocuiți-l și începeți din nou procesul de uscare. În cazul în care observați că mai sunt niște scame lipite de prosop, vă recomandăm să folosiți o rolă sau bandă adezivă pentru a îndepărta excesul. Vei vedea cât de repede dispar!

În procesele de curățare, bicarbonatul este întotdeauna un bun aliat și, cu această ocazie, nu putea lipsi. Notați următoarea metodă pentru a îndepărta scamele de pe noile prosoape: trebuie doar să adăugați o jumătate de cană de bicarbonat de sodiu în mașina dumneavoastră de spălat. Nu uitați să nu folosiți balsam de rufe în timpul procesului și spălați prosoapele fără a le amesteca cu alte haine. Datorită puterii bicarbonatului de sodiu, scamele vor fi îndepărtate pentru totdeauna.

În cele din urmă, vă recomandăm ca după fiecare spălare, folosind orice metodă, să uscați prosoapele în aer liber. Efectul de uscare al soarelui, împreună cu briza naturală, vor elimina în totalitate excesul de puf. În plus, uscarea lor în aer liber va ajuta la prevenirea acumulării de electricitate statică pe ele, ceea ce ar încuraja scamele să continue să se lipească de material. 

Trucul cu un burete pentru ca hainele tale să miroasă mereu a balsam de rufe. O metodă simplă și eficientă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel