Nu este magie! Super trucuri cu cojile de ou care valorează aur. Dați o viață nouă acestor deșeuri. Aici sunt secretele!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Nu este magie! Super trucuri cu cojile de ou care valorează aur. Dați o viață nouă acestor deșeuri. Aici sunt secretele!
Nu este magie! Super trucuri cu cojile de ou care valorează aur. Dați o viață nouă acestor deșeuri. Aici sunt secretele!

Oul este, fără îndoială, unul dintre cele mai consumate alimente în case, dar coaja lui este adesea aruncată deși este un supliment eficient de calciu și are multe alte beneficii. Vă spunem cum să refolosiți cojile de ouă în afara bucătăriei pentru curățare și sănătate.

Ouăle furnizează proteine, vitaminele A, B, D și E, conțin și seleniu, iod și, bineînțeles, calciu. Fiecare parte a ouului are proprietăți foarte particulare, iar coaja nu face excepție.

Acum, nu este vorba de a mânca astfel de coji de ouă, a face acest lucru fără tratamentul adecvat poate fi periculos pentru sănătatea ta. Poate fi contaminat cu Salmonella și poate provoca consecințe grave. Deci, ce să faci cu cojile de ouă?

Remediu puternic din trei ingrediente pentru a vă curăța toaleta. Scapă de microbi și de mirosul neplăcut cu acest truc

 

Modalități eficiente de a reutiliza coaja de ou

 

Cu siguranță ați auzit deja de beneficiile cojii de ou pentru a vă fertiliza plantele, dar dacă o folosiți necorespunzător poate fi contraproductiv. Deci, vă spunem totul este despre reutilizarea cojilor de ouă în mod corect.

Acestea sunt cele mai bune utilizări pe care le puteți oferi acasă

Ca îngrășământ natural pentru grădină. Ajută pământul să aibă mai mult carbonat de calciu și mai puțină aciditate, trebuie doar să le clătiți cu apă, să le lăsați să se usuce, să le zdrobiți și să le întindeți pe pământ.

O mască facială cu albușul și coaja oului. Oferă elasticitate și strălucire naturală feței. Clătiți și zdrobiți coaja, amestecați cu albușul de ou și aplicați timp de câteva minute.

Pentru a întări unghiile. Adăugați pudră de coajă la oja curată și vă va ajuta să vă întăriți unghiile. De asemenea, favorizează creșterea lor.

Un truc de la bucătari pentru ca uleiul să nu mai sară la gătit. Pune acest ingredient în tigaie de fiecare dată când prăjești ceva

În hrana câinilor tăi. Învelișul curat și uscat intră în cuptor pentru o jumătate de oră la 250ºC. Măcinarea acestuia și împrăștierea lui pe hrana câinelui îi oferă acestuia o cantitate bună de calciu.

Pentru a elimina petele de pe haine. Scufundarea hainelor în apă fiartă cu coji de ouă este o idee bună pentru a îndepărta petele de pe hainele albe.

Reutilizarea cojilor de ouă este ideală pentru a profita la maximum de investiția ta, pentru a evita problemele de sănătate atunci când sunt pur și simplu aruncate și pentru a arăta și a te simți mult mai bine.

Acestea sunt lucrurile pe care le puteți face cu coaja de ou.

Curăță un cățel de usturoi și aruncă-l în toaletă înainte de a merge la culcare. Trucul de care nu te poți lipsi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel