Protestul polițiștilor din Sibiu, REFUZAT de Primărie

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Cererea de avizare a protestului pe care Federaţia Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România intenţiona să îl organizeze în luna mai a.c. în Sibiu a fost respinsă de Primăria municipiului, pe considerentul că data coincide cu summitul şefilor de stat şi de guvern din Uniunea Europeană. 

"Comisia de Avizare a Adunărilor Publice a analizat această cerere şi a decis emiterea unui aviz negativ având în vedere faptul că în Sibiu, în data respectivă, se va desfăşura Summitul şefilor de state şi guverne din Uniunea Europeană, cât şi evenimente conexe în diverse locaţii. Acest eveniment de importanţă europeană şi cu participare la cel mai înalt nivel necesită măsuri speciale pentru desfăşurarea în bune condiţii şi în siguranţă pentru înalţii demnitari care vor participa. Din toate aceste motive, suprapunerea altor evenimente pe desfăşurarea Summitului nu este posibilă şi nici de dorit", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sibiu.

În cererea adresată autorităţilor locale, Federaţia Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România solicitase aprobare pentru ca protestul să se desfăşoare pe data de 9 mai în Piaţa Mare şi Piaţa Mică din Sibiu, sindicaliştii fiind nemulţumiţi de condiţiile de lucru şi salarizare. Pe 9 mai, la Sibiu este programat summitul organizat de România în calitate de stat deţinător al preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel