Proteste pentru SUSȚINEREA magistraților din toată țara

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Comunitatea Delic anunță proteste, astăzi, la ora 18.00, în fața instanțelor din țară.

Potrivit membrilor comunității, aceștia vor susține magistrații care au ieșit în stradă în semn de protest față de OUG 7.

"Astăzi suntem alături de magistrați, de la ora 18.00, la Curtea de Apel din București. Intră în eveniment și spune-ne dacă o să participi pentru a ști câte pancarte să printăm.

Magistrații au nevoie, ACUM, de sprijinul nostru. De data aceasta e foarte grav! Magistrații care protestează de două săptămâni împotriva OUG 7 sunt presați să-și țină gura închisă. Intimidările vin din interior, de la șefii lor ierarhici, președinți ai Curților de Apel care cer sancționarea magistraților incomozi. Vor să le închidă gura.

Dacă reușesc să-i facă să tacă, lupta se încheie. Noi am pierdut, ei au câștigat.

De ce acum? Într-o scrisoare adresată CSM, preşedinţii şi vicepreşedinţii curţilor de apel îşi exprimă dezacordul faţă de orice formă de protest. Atenție, se declară nemulțumiți de schimbările legislative în domeniul justiţiei, însă dezaprobă protestul pentru că nu e în acord cu... „demnitatea acestei profesii". Este, în mod evident, o formă de a pune presiune pe magistrații care încă se luptă pentru independența justiției. Pentru a nu ceda, trebuie să ne strângem în jurul lor", este mesajul celor de la Declic. 

sursa foto: FB declic

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel