Protestatarul Ceauşescu, cadou surpriză pentru senatorul Romaşcanu: „Îl duceţi la partid“. Reacţia PSD-istului (VIDEO)

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
romascanu_ceausescu
romascanu_ceausescu

Protestatarul Marian Ceaușescu a avut un dialog, ieri seara, cu senatorul Lucian Romașcanu, căruia i-a oferit un cadou inedit - un sul de hârtie igienică.

Romaşcanu: În seara asta nu pot sta de vorbă ce tine, că trebuie să ajung acasă.

Ceauşescu: Vreau doar să vă dau un cadou, că dumneavoastră aţi jignit nişte romani, pe care, în loc să-i reprezentaţi, i-aţi jignit. 

Romaşcanu: Nu am jignit nici un român.

Ceauşescu: Acei ziarişti. Vă rog să luaţi acest cadou, pentru că în loc să-i reprezentaţi, i-aţi jignit. Ştiţi bine. Am să îl aduc (cadoul) la PSD. Sunteţi al doilea parlamentar care îi jigneşte pe cetăţenii români. Bădălău şi dvs. Sunteţi reprezentanţii românilor în Parlament. 

Romaşcanu: Eram într-un spaţiu privat şi nimeni nu ar fi trebuit să audă acest lucru.

Ceauşescu: Da, dar nu e bine, sunteţi reprezentanţii românilor în Parlament. Dacă vreţi să acceptaţi criticile este bine.

Romaşcanu: Eu accept şi mi-am cerut scuze.

Ceauşescu: Luaţi-l (cadoul) şi îl duceţi la partid. Romaşcanu, care a jignit nişte români. Romaşcanu nu a vrut această hârtie igienică. A luat-o în mână, dar a lăsat-o jos. O sa îl duc la partid, pentru că jignirea cetăţeanului este cea mai importantă. Ei ar trebui să fie reprezentanţii noştri în Parlament. Trebuie taxaşi toţi cei care ne jignesc. Politicieni sunt reprezentanţii noştri, nu sunt bădăranii noştri. Scursurile comunismului, nişte golani îmbrăcaţi elegant în Parlament. Nişte neghiobi.  Am înţeles că a fost informat că sunt aici, eu m-am ascuns şi iată că a dat ochii cu mine. Votul nostru nu mai poate naşte aceşti monştri nesimţiţi care jignesc. 

„Romașcanu, al doilea Bădălău. Cei doi pesediști au doar o singură «realizare»: jignirea românilor. Astfel, ca răspuns, i-am dat un sul de hârtie igienică pe care scrie Romașcanu. Din păcate, l-a aruncat pe jos, arătând că nu îi pasă de mediul înconjurător, de ecologie“, a a scrie oe Facebook Marian Ceaușescu.

Dialogul complet poate fi urmărit în video de mai jos:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel