Prorectorul Academiei de Poliție, pus sub control judiciar, a DEMISIONAT

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Prorectorul Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza", Mihail Petrică Marcoci, a demisionat din funcție în urmă cu scurt timp. Acesta spune că nu a făcut "niciun fel de presiuni."

„Mi-am dat deja demisia, acordul de demisie a fost scris. Mi-am dat demisia acum, am avut o discuţie cu doamna ministru de Interne în care mi-am exprimat regretul pentru cele intâmplate, este o anchetă în curs. Nu vă pot da nimic din dosar. Nu am făcut niciun fel de presiuni asupra ofiţerului”, a declarat Mihail Marcoci

MAI condamnă orice act de intimidare sau de ameninţare din partea vreunui angajat al ministerului şi îşi exprimă toleranţa zero faţă de astfel de fapte.

"Ministerul Afacerilor Interne, prin structurile specializate ale Poliţiei Române, a colaborat cu DNA în acest caz încă de la primirea sesizării depuse de jurnalistul ameninţat şi va acorda în continuare sprijin procurorilor pentru finalizarea cazului", precizează sursa citată.

Rectorul şi prorectorul Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", Adrian Iacob şi Mihail Petrică Marcoci, sunt cercetaţi penal de DNA, sub control judiciar, pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la şantaj, fiind acuzaţi că l-au determinat pe ofiţerul Gheorghe Bărbulescu să îi transmită un mesaj de ameninţare cu moartea jurnalistei Emilia Şercan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel