Proiect românesc, premiat la competiția Solar Decathlon 2018. Cea mai bună performanță istorică

Reprezentanta României la Solar Decathlon 2018, EFdeN, a adus României cea mai bună performanță istorică.

Reprezentanta României la Solar Decathlon 2018, EFdeN, a fost desemnată campioană mondială la proba de Comunicare și dublu vicecampioană mondială la proba de Inginerie și Construcție, respectiv la proba de Condiții de Confort.

Echipa României a mai obținut locul trei la proba de Sustenabilitate. La alte trei probe din competiție, EFdeN s-a clasat pe locul patru: Funcționalitatea Casei, Eficiență Energetică și Transport Electric

La finalul a doi ani de pregătiri în România și două săptămâni de competiție în Dubai, EFdeN a terminat pe locul patru în clasamentul general mondial.

Rezultatul final și premiile obținute de echipa EFdeN la Solar Decathlon 2018 reprezintă o performanță unică în istoria participării României la această competiție. Solar Decathlon, cea mai importantă competiție internațională de case solare, a avut loc în perioada 14-29 noiembrie 2018, în Dubai. EFdeN, echipa din România, a concurat alături de alte 14 echipe din 11 ţări, printre care se numără SUA, Australia, Franța, Italia, Olanda şi ţări din Asia și Orientul Mijlociu.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

17 iun 2019, 02:01 in Știri
Horoscop, luni, 17 iunie 2019

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.25