Proiect românesc, premiat la competiția Solar Decathlon 2018. Cea mai bună performanță istorică

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Reprezentanta României la Solar Decathlon 2018, EFdeN, a adus României cea mai bună performanță istorică.

Reprezentanta României la Solar Decathlon 2018, EFdeN, a fost desemnată campioană mondială la proba de Comunicare și dublu vicecampioană mondială la proba de Inginerie și Construcție, respectiv la proba de Condiții de Confort.

Echipa României a mai obținut locul trei la proba de Sustenabilitate. La alte trei probe din competiție, EFdeN s-a clasat pe locul patru: Funcționalitatea Casei, Eficiență Energetică și Transport Electric

La finalul a doi ani de pregătiri în România și două săptămâni de competiție în Dubai, EFdeN a terminat pe locul patru în clasamentul general mondial.

Rezultatul final și premiile obținute de echipa EFdeN la Solar Decathlon 2018 reprezintă o performanță unică în istoria participării României la această competiție. Solar Decathlon, cea mai importantă competiție internațională de case solare, a avut loc în perioada 14-29 noiembrie 2018, în Dubai. EFdeN, echipa din România, a concurat alături de alte 14 echipe din 11 ţări, printre care se numără SUA, Australia, Franța, Italia, Olanda şi ţări din Asia și Orientul Mijlociu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel