O companie aeriană își propune să promoveze călătoriile în țară și să încurajeze atât descoperirea și redescoperirea atracțiilor turistice și tradițiilor locale. Blue Air vrea să valorifice potențialului cultural și economic al fiecărei destinații în parte, mizând pe conexiuni rapide și accesibile.
Prețurile zborurilor pe rutele interne Blue Air pornesc de la 9.99 euro pe segment, iar durata zborului este de 55 minute. Zborul Blue Air se desfăşoară în deplină siguranţă, compania asigurând condiţii de maxima siguranţă sanitară atât la bord, cât şi în timpul operaţiunilor de îmbarcare şi debarcare.
Blue Air operează următoarele rute interne în România:
• București – Timișoara: 12 zboruri /săptămâna, frecvenţă suplimentară
• București– Cluj Napoca: 9 zboruri /săptămâna, frecvenţă suplimentară
• București – Iași: 6 zboruri /săptămâna, frecvenţă suplimentară
• Bucureşti – Baia Mare: 4 zboruri / săptămână
• București – Oradea: 4 zboruri /săptămâna
• Bacău - Bucureşti Otopeni 4 zboruri / săptămână
• Bacău - Cluj Napoca 3 zboruri / săptămână.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News
Patronii italieni de restaurante dezvăluie de ce au mărit prețurile, sub protecția anonimatului
Bogdan Bolojan /
14 iun 2025, 18:31
Cina în oraș, altădată o plăcere obișnuită și accesibilă, a devenit în Milano un lux tot mai greu de justificat. O simplă porție de paste, care înainte putea fi comandată cu 9 sau 12 euro, a ajuns acum la 16 euro în restaurantele de clasă medie. Iar în cazuri excepționale, precum celebra carbonara de 70 de euro servită recent într-un local cu pretenții, prețul atinge cote aproape indecente. Nu doar turiștii rămân șocați, ci și localnicii încep să se întrebe, tot mai des: „De ce costă atât o porție de paste?”