Procurorul Popescu, cel care s-a opus cererii poliţiştilor de a intra în casa lui Dincă, MIȘCARE de ULTIMĂ ORĂ în instanță

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Controversatul procuror Cristian Ovidiu Popescu, cel care s-a opus cererii poliţiştilor de a intra în casa lui Gheorghe Dincă, a contestat măsura  de suspendare din magistratură la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

După scandalul din Caracal, procurorul Popescu a fost suspendat din magistratură, la cererea Inspecției Judiciare şi este verificat disciplinar de către Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie. Cristian Ovidiu Popescu a contestat măsura la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Controversatul procuror Cristian Ovidiu Popescu are o avere impresionantă, potrivit ultimei declaraţii de avere depusă în 2017, scrie cotidianul naţional Jurnalul. Doar în Caracal, acesta deţine peste un hectar de teren intravilan şi o vilă de peste 200 de metri pătraţi. Însă este proprietarul mai multor terenuri în judeţele Olt şi Dolj şi deţine încă o casă în comuna Teslui.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel