Irlanda: Român, OMORÂT în BĂTAIE. Cum se apără criminalii

Andreea Cosma |
Data publicării:

La câteva luni după moartea pescarului Ştefan Zait, judecătorii încă încearcă să facă lumină în acest caz. Suspecţii neagă orice acuzaţie.

Jason Carr, un tânăr de 21 de ani, este suspectat că în luna mai, anul trecut, l-a omorât pe românul de 45 de ani în bătaie pentru ca i-ar fi furat o sticlă de vodka şi pentru că ar fi atacul violent pe o proprietate învecinată. Tatăl suspectului este acuzat de intimidarea martorilor și de pervertirea cursului justiției. Ambii neagă acuzaţiile, scrie Belfast Telegraph.

Cei doi ar fi avut şi un complice, o femeie de 35 de ani care ar fi depus o mărturie mincinoasă potrivit căreia românul avea asupra sa un cuţit cu care a încercat să îl rănească pe tânărul de 21 de ani.

Niciunul dintre cei trei suspecţi nu s-a prezentat la audierile preliminare cu probe şi nici nu au apelat la martori în numele lor. Au fost eliberaţi pe cauţiune, însă urmează să se prezinte la tribunalul din Laganside din Belfast.

Ştefan Zait a decedat pe 24 mai, la două zile după ce a fost dus la spital cu răni la nivelul capului, un cheag de sânge la creier și cu maxilarul fracturat. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel