PROBLEME pentru o companie aeriană care operează în România. Sute de turiști BLOCAȚI

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

La doar o zi de la cutremurul provocat de falimentul celui mai mare operator touristic britanic, Thomas Cook, un alt transportator are probleme.

Compania aeriană a Sloveniei, Adria Airways, şi-a suspendat temporar operaţiunile, luni seara, din cauza problemelor financiare. Operatorul aerian a făcut anunţul pe propria pagina de internet.

Reprezentanţii Adria Airways susţin că au fost nevoiţi să suspende operarea, temporar, azi şi mâine, din cauza eşecului de a accesa noi fonduri care să le asigure finanţarea. Sute de pasageri au rămas astfel blocaţi pe diverse aeroporturi din Europa din cauza acestei decizii. Adria Airways opera şi în România unele zboruri pentru Lufthansa de la Munchen spre Bucureşti, Cluj şi Timişoara.

Compania îi sfătuieşte pe pasageri să verifice dacă zborurile lor ar fi trebuit să fie operate de către Adria Airways şi, în acest caz, să contacteze birourile de vânzări pentru schimbarea biletelor.

În acest moment, reprezentanţii transportatorului caută cu disperare un investitor astfel încât încetarea operaţiunilor să fie într-adevăr temporară, mai precizează compania, potrivit Știrile PRO TV.

Adria Airways a fost înfiinţată în anul 1961 şi a fost privatizată în 2016 fiind preluată de un fond de investiţii german. Operatorul avea hub-uri la Ljubljana şi Pristina de unde zbura către diverse oraşe europene. Compania are o flotă compusă din 20 de avioane: 3 avioane Airbus A319, 9 Bombardier CRJ900, 2 Bombadier CRJ700ER şi 6 Saab 2000.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel