Probe cu ADN, trimise la Institutul de Criminalistică

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Probe cu ADN-ul cetăţeanului olandez bănuit că a omorât fetiţa de 11 ani din judeţul Dâmboviţa, ridicate din locuinţa închiriată de acesta în Bucureşti, au fost trimise la Institutul Naţional de Criminalistică.

Surse din Poliţiei au declarat  că poliţiştii au descins în Sectorul 2 al Capitalei, la apartamentul închiriat de cetăţeanul olandez.

Au fost ridicate probe importante cu ADN-ul bărbatului, au spus sursele citate.

Probele au fost trimise la Institutul Naţional de Criminalistică, împreună cu cele găsite pe trupul fetiţei şi la locul unde aceasta a fost găsită.

Aceleaşi surse au precizat că în funcţie de rezultate ar putea fi emis mandat european de arestare.

Fata de 11 ani din localitatea Gura Suţii nu a mai ajuns acasă vineri de la şcoală, iar duminică a fost găsită moartă, pe un câmp din comuna Produleşti.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa declara, duminică, faptul că anchetatorii au un cerc de suspecţi în cazul morţii fetei de 11 ani din Dâmboviţa, printre suspecţi aflându-se şi un cetăţean străin. Potrivit anchetatorilor, fetiţa de 11 ani din localitatea Gura Şuţii a fost ucisă la un interval de maxim 30-35 de minute de la momentul răpirii, care a avut loc vineri, la ora 17.16.

„Datele de urmărire penală indică la acest moment şi fără niciun fel de dubiu ne idică faptul că fetiţa la momentul sesizării organelor de urmărire penală nu mai era în viaţă. Există o certitudine", a declarat prim-procurorul Mihai Dincă de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

„Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect în condiţiile în care am văzut că autoturismul respectiv în momentul în care a ieşit din localitatea Gura Şuţii a intrat în următoarea localitate la aproximativ 30 de minute în condiţiile în care traseul respectiv poate fi parcurs în 2-3 minute", a spus prim-procurorul, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel