Primar PSD, jefuit de 100 000 de euro. Ținea banii ascunși în casă, iar hoții ar fi acționat la pont

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Un primar PSD a rămas fără 100 000 de euro, bani pe care-i ținea ascunși în casă. 

Primarul din localitatea Dârvari, din județul Mehedinți, a căzut victimă hoților care i-au spart casa. Aceștia i-au furat nu mai puțin de 100 000 euro, relatează Antena 3.

Anchetatorii nu cred că o astfel de lovitură ar fi putut fi dată de un singur hoț și de aceea se crede că ar fi vorba de mai mulți făptuitori. Primarul era plecat de acasă la un botez și a realizat că a fost jefuit abia dimineață, când a ajuns acasă. 

Suma de bani ar fi fost foarte bine ascunsă, iar primarul le-a spus anchetatorilor că el crede cu siguranță că au fost persoane care le-au dat hoților pontul existenței banilor în casă. Acum este alarmă în tot județul Mehedinți, iar hoții sunt căutați. Polițiștii speră să-i prindă în cel mai scurt timp, iar în acest sens au făcut audieri și încearcă să-și dea seama cine ar fi putut să aibă acces la astfel de informații. 

Primarul Claudiu-Ionut Girga a fost ales primar al localității Dârvari în anul 2020, din județul Mehedinți candidând din partea Partidului Social Democrat. Acesta a fost votat masiv, primind nu mai puțin de 1981 de voturi. Următorul clasat a fost candidatul ALDE, care a primit doar 52 de voturi. 

Familia Bădălău, victima hoților de cel puțin două ori

 

Un alt social-democrat, de rang înalt de această dată, care a avut de-a face în repetate rânduri cu hoții este Niculae Bădălău. Prima oară, acestuia i-a fost spartă casa în urmă cu patru ani. Din locuinţă au dispărut atunci mai multe bunuri şi un pistol. Bădălău a fost însă amendat de poliţişti pentru că nu ar fi păstrat arma în mod corespunzător şi i-a fost anulat permisul de port armă pe o perioadă de cinci an. 

Doi ani mai târziu, avea să fie spartă și casa fiului său. Casa lui Gabi Bădălău, fiul social-democratului Niculae Bădălău, fost ministru al Economiei, a fost prădată în seara zilei de 18 iunie. Hoții au sustras o sumă importantă de bani, echivalentul a aproximativ 30.000 de euro, precum și mai multe ceasuri scumpe și bijuterii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel