Primar, IRONII la adresa ministrului Mediului: „Această Dăncilă a Ploieștiului”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Primarul municipiului Ploiești, liberalul Adrian Dobre, o apostrofează pe ministrul Mediului, Grațiela Leocadia Gavrilescu, după ce instituția pe care o conduce nu a reușit să găsească o formulă matematică pentru a introduce o nouă taxă auto.

„Această Dăncilă a Ploieștiului, Leocadia Gavrilescu,

Din prea multă inteligență și competență, după ce a anunțat de vreo 10 ori că pune taxă pe automobilele poluante, șefa ALDE Prahova a recunoscut candid că nu prea înțelege cu ce se mănâncă funcția de ministru al Mediului. Pentru că nu a fost în stare să găsească o formulă matematică să-i pedepsească pe cei care poluează peste măsură și care umplu România de rable, doamna Leocadia a abandonat lupta.

Citește și Guvernul Dăncilă NU A REUȘIT să găsească FORMULA matematică pentru TAXA AUTO

Anunțul de azi vine la doar o săptămână după ce stimabila făcea ochii mari și umezi la aflarea veștii că 23 de mii de români mor anual din cauza poluării. Și, pentru că probabil în mintea ei vorbim de un număr neglijabil, a abandonat orice măsură pe care ar fi putut să o promoveze ca ministru al mediului.

Imaginați-vă numai că Leocadia vă va fi propusă drept marea soluție a PSD-ALDE la alegerile din 2020. Să nu ajungi la concluzia că actuala putere își bate joc de Ploiești?”, scrie Adrian Dobre pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel