Preot român și soția lui, sfârșit tragic după ce un fulger le-a lovit casa. Costel și Daniela au murit în somn, îmbrăţişaţi

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Preot român și soția lui, sfârșit tragic după ce un fulger le-a lovit casa. Costel și Daniela au murit în somn, îmbrăţişaţi
Preot român și soția lui, sfârșit tragic după ce un fulger le-a lovit casa. Costel și Daniela au murit în somn, îmbrăţişaţi

După căldură apar vijeliile cu trăsnete şi fulgere care fac victime. Un preot şi soţia lui, directoarea unei şcoli din Capitală, au fost găsiţi carbonizaţi în casă. Focul ar fi pornit de la un fulger care le-a trăsnit casa, iar locuinţa a fost mistuită de flăcări mai bine de 3 ore. Cei doi erau singuri în casă şi au murit în somn, îmbrăţişaţi.

Intrarea Şcolii 178 din Capitală s-a transformat în altar. Au fost aprinse candele şi aşezate poze cu preotul Costel Paizan, paroh la Cimitirul Dămăroaia din Sectorul 1, şi soţia sa, Daniela Paizan, directoarea şcolii.

Incendiul puternic a izbucnit azi-noapte la ora 2, în timpul furtunii violente. Părintele şi soţia dormeau în timp ce un fulger le-ar fi trăsnit casa.

 

Casa familiei Paizan din Buftea a ars timp de trei ore

 

Unul dintre vecini a sunat în jurul orei 02:30 la 112 pentru a anunţa incendiul. La faţa locului, pompierii au descoperit două victime carbonizate.

Pompierii au reuşit să stingă flăcările abia după 3 ore. Cei doi soţi, în vârstă de 56 şi 57 de ani, au fost găsiţi îmbrăţişaţi, iar trupurile au fost duse la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru necropsie.

„Azi-noapte au murit în somn. A luat foc casa. Dimineaţa când am venit la serviciu am văzut casa arsă. Am auzit ca erau în casă şi că, din cauza fulgerului, ar fi luat foc”, susține un vecin, la Observator.

„Nişte oameni superbi, nu am cuvinte să spun”, a mai spus un alt vecin, conform sursei citate.

 

Costel Paizan și soția lui se pregăteau să meargă în concendiu la fiica lor

 

Fără cuvinte au rămas şi colegii doamnei director care conducea şcoala de 8 ani.

„Doamna directoare trebuia să plece în concediu. Ne spunea cu mare bucurie şi cu mare drag că urma să-şi vadă nepoţica de 2 ani. Era sufletul şcolii noastre. Întotdeauna avea o vorbă bună pentru toată lumea, întotdeauna ne încuraja, întotdeauna era zâmbitoare”, a spus Florentina Roman, director adjunct Şcoala 178.

Inclusiv fostul primar al Sectorului 1 îi cunoştea pe cei doi.

„Eu cu doamna director am lucrat. Mergeam destul de des în curtea şcolii, venea şi dumneaei. Dumnezeu să-i odihnească!”, a transmis Dan Tudorache, fostul primar al Sectorului 1.

Din primele date, în timpul incendiului ar fi explodat şi o butelie de gaz. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel