Preot român, amendat în Piața Gării din Cluj-Napoca. Jandarm: „Mi-a spus că îmi ia familia şi mi-o duce în Rai”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un preot din Cluj-Napoca a fost amendat de către jandarmi. În procesul-verbal aceștia au adăugat și faptul că preotul le-a binecuvântat familia.

Preotul a fost amendat de jandarmi în Piața Gării din Cluj-Napoca pentru că nu purta masca de protecție împotriva COVID-19. După ce jandarmii l-au amendat pe preot, acesta i-a binecuvântat - „Vă doresc să ajungeți în Rai cu toată familia”, scrie antena3.ro.

Jandarmii nu au luat urarea în nume de bine, ba chiar au adăugat-o în procesul verbal al preotului. Pe lângă faptul că jandarmii au menționat că preotul nu respecta legea prin nepurtarea măștii, aceștia au adăugat și următoarele: „și a spus că îmi ia familia și mi-o duce în Rai”. Preotul se afla în Piața Gării când își ducea copiii la tren, dar nu purta mască, fapt în urma căruia s-a ales cu o amendă usturătoare de 2.000 de lei. 

"Subnumitul a fost depistat în Piața Gării din Cluj-Napoca în timp ce nu purta mască de protecție, conform legii în vigoare, iar în momentul în care i-am atras atenția a susținut că el nu poarta, nu este obligat, i-am spus că încalcă prevederile legale și o să fie sancționat, mi-a spus că îmi ia familia și mi-o duce in Rai", se arată in procesul-verbal prin care preotul a fost amendat cu suma de 2.000 de lei. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel