Preot italian, șantajat de iubitul român. S-au filmat în dormitor. Sumă impresionantă obținută

Narcis Popa |
Data publicării:

Un preot italian de 70 de ani a fost șantajat timp de mai mulți ani de iubitul român mult mai tânăr decât el.

Victima este un preot de 70 de ani dintr-o parohie din orasul Gallarate. El a întreținut relații sexuale cu românul de 28 de ani care l-a filmat și apoi l-a șantajat până ce a scos de la el o sumă de aproximativ 70 000 euro.

Povestea pare să fie una mai veche, dar a ieșit la iveală abia astăzi, iar avocatul preotului (Tiziano Fracchia) a decis să nu se constituite parte civilă în proces. 

Totul a început în momentul în care tânărul a cerut ajutor parohiei pentru el și familia sa, care era foarte săracă. Preotul l-a ajutat inițial cu sume de bani pentru a avea un minimum de confort, dar în curând relația dintre cei doi a devenit una sentimentală. Preotul a mers chiar în România, unde a găsit familia tânărului într-o sărăcie cruntă.

Cei doi au întreținut relații sexuale pe care le-au filmat de comun acord. Din acel moment românul a început să-l amenințe că va publica imaginile și i-a cerut bani până la o sumă de 50 000 euro. Preotul i-a dat banii și a încercat să rupă relația cu românul dar acesta a continuat să-l șantajeze. 

Prin intermediul unor cunoștințe, însă, preotul a reușit să-l convingă pe fostul iubit să ștergă imaginile, dar, apoi  a acceptat din nou să se întâlnească cu el. Preotul a ajuns termină din nou în pat cu românul care din nou avea intenții ascunse: acesta a filmat din nou scena intimă cu o microcameră. De această dată a avut și un complice, un sicilian de 53 de ani. Cei doi au încept să-l amenințe și să-i mai ceară 20 000 euro. 

Preotul, falit și în panică a vrut să ia un împrumut din bancă, ce nu i-a fost acordat. Ca să scape de situație, s-a gândit că este cel mai bine să se adreseze poliției italiene. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel