Președinte USR DEMISIONEAZĂ. Nu a oprit la semnalele polițiștilor

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Preşedintele filialei USR din comuna timişeană Traian Vuia, Dan Lupulescu, care nu a oprit la semnalul poliţiei rutiere, în trafic, a anunţat joi că demisionează din funcţie.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Dan Lupulescu explică faptul că "nu a fost nicio clipă vorba despre a nesocoti autoritatea unui agent de poliţie sau de a mă crede mai presus de lege. Mai mult decât atât, pentru a nu periclita imaginea USR, mă voi retrage de la conducerea filialei Traian Vuia până la soluţionarea problemei, iar atribuţiile mele vor fi delegate lui Gîrleanu-Benteu Cosmin Eduard, vicepreşedinte".

Preşedintele USR Timiş, Cristian Moş, arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES, că conducerea organizaţiei judeţene a USR are toată încrederea că autorităţile competente vor soluţiona just cazul şi "orice măsură disciplinară va fi luată ulterior".

"Crezul nostru este că nimeni nu e mai presus de lege, iar orice membru încalcă acest principiu, chit că este membru simplu, preşedinte, va suporta consecinţele legale şi morale ale faptei sale", conchide preşedintele USR Timiş. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel