„Luna viitoare urma să vină la noi, în Anglia“ - mărturia fiului uneia dintre femeile ucise în accidentul din Ialomița

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captura Observator
Sursa foto: captura Observator

Viorica Moise avea 50 de ani când a decedat în teribilul accident din Ialomița. Femeia avea doi băieți pe care i-a crescut singură după moartea soțului. Ea urma să plece în MArea Britanie, la unul dintre copii.

Cosmin și Dănuț Moise sunt fii uneia dintre victimele teribilului accident din Ialomița. Mama lor, Viorica Moise, urma să vină în Anglia, luna viitoare, să își viziteze fiul, pe Cosmin, însă moartea răpit-o mult prea crud și prea timpuriu, chiar când se îndrepta către locul de muncă. 

Femeia reușise să înfrunte moartea de mai multe ori. Bolnavă de cancer, ea a supraviețuit mai multor operații, reușind să răzbească pentru copiii săi. Femeia și-a crescut singură fii, după ce tătăl lor a murit, la doar 27 de ani, tot de cancer, după cum povestește Cosmin, fiul din Marea Britanie al femeii.

„Eram acasă în Anglia şi m-a sunat fratele meu. Mi-a spus să-mi iau bilet, să vin acasă ca mama a făcut accident. Nu-mi venea să cred. E foarte dureros. Trebuia să-şi ia concediu luna viitoare, voiam să plecăm în vacanţă alături de soţie şi cumnată, trebuia să vină să stea cu fetiţa o săptămână în Anglia. (...) A mai venit de 3-4 ori (n.r. în Anglia) când s-a putut. Ne-a crescut fetiţa şi i-a dat o educaţie. De la 9 luni până la 3 ani a crescut-o, apoi am luat-o lângă noi, ne-a fost foarte greu. 

Aveam 7 ani şi fratele meu avea 4 ani când a murit tata. Nu am cuvinte. Ne este foarte greu. Dumnezeu le aşează în viaţa fiecăruia, oricât ai fugi de soartă, tot îţi vine rândul”, a spus fiul Vioricăi Moise, una dintre femeile moarte în accidentul din Ialomiţa.

Citește și: Cele OPT MAME UCISE în tragedia din Ialomița, aduse acasă pentru înmormântare: „Nu vă vom uita!”

Zece oameni au murit sâmbătă de dimineaţă pe DN2A, la Sfântu Gheorghe, în cel mai grav accident din acest an din România. Doi şoferi şi opt pasagere ale unui microbuz şi-au pierdut viaţa, după ce un TIR a intrat pe contrasens în mijlocul de transport care ducea mai multe femei la serviciu, în Bucureşti.

Cele opt femei care au murit erau toate de Munteni-Buzău, judeţul Ialomiţa, comună unde sunt trei zile de doliu şi unde oamenii s-au mobilizat pentru a sprijini familiile lovite de nenorocire. Rudele au mers duminică de dimineaţă la morgă pentru a ridica trupurile celor opt mame care au lăsat în urma lor 15 orfani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel