Povestea Marianei Vermeşan, de la Chefi la cuţite. A dormit sub un pod în Spania, după ce şi-a pierdut slujba: „Eram murdari, ne spălam în autogară” 

Nicoleta Baciu / 15 mar 2021, 18:00 Salveaza PDF Comentarii
Mariana Vermesan
Mariana Vermesan

Mariana Vermeşan a venit în ediţia 7, din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuţite”, la îndemnul lui Răzvan Babană, fost concurent. Femeia are o poveste de viaţă impresionantă. După ce a rămas fără slujbă, a dormit sub poduri în străinătate. Concurenta a povestit şi cum a ajuns să lucreze ca bucătar.

 

Ca să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, aceasta a ales să pregătească o reţetă tradiţională de paella, potrivit a1.ro. „Indiferent care e decizia lor, mi-e suficient să-i văd, să glumesc cu ei şi să-şi pună verdictul”, a mărturisit femeia din culise, sperând că verdictul o să fie unul îmbucurător. Banda a mers, cloşurile s-au ridicat şi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu au degustat atent reţeta de paella din farfurie. Aceştia au încercat să ghicească cine ar fi putut pregăti o astfel de mâncare, apoi au votat.  Şi fiindcă Sorin Bontea a aniversat 26 de ani de căsnicie, concurenta i-a oferit un scurt moment muzical, cu dedicaţie.

Concurenta ascunde o poveste de viaţă impresionantă. Mariana Vermeşan a mărturisit că a fost nevoită să doarmă sub un pod, în timp ce se afla în Spania, după ce a rămas o perioadă făr un loc de muncă.  „Am trăit în Spania aproximativ 19 ani. În 2001 s-a închis societatea unde lucram şi am ales să plecăm în Germania. Am ajuns în Frankfurt şi un român ne-a îndemnat să mergem în Spania, că acolo e mai uşor de muncă”, a dezvăluit femeia.  Aceasta a povestit în detaliu cum a fost nevoită să doarmă cu soţul său, timp de trei săptămâni, sub un pod, într-o ţară străină în care românii nu erau priviţi cu ochi buni.

„Eram murdari, ne spălam în autogară, îmi cumpăram un borcan de compot ca să am cu ce să mă spăl”, a mărturisit cu lacrimi în ochi Mariana Vermeşan.  Apoi, după numeroase eforturi, viaţa i s-a schimbat atunci când s-a angajat într-o bucătărie şi astfel i-a început viaţa de bucătar. Şi-a adus apoi şi băiatul în Spania şi au stat acolo timp de 19 ani. Acum doi ani, aceasta şi-a făcut un rost în ţară. Pentru reţeta pregătită, concurenta a primit doup cuţiţte şi şansa de-a merge mai departe în competiţie, în sezonul 9 „Chefi la cuţite”.

[citeste si]

 

 


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy