EXCLUSIV  Povestea dramatică a fetelor Cristinei, ucisă în Spania. Familia criminalului: "Vrem să le adoptăm"

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Cristina a fost omorâtă zilele trecute de concubinul său în Spania, iar două fetițe au rămas acum singure pe lume. Mariana Bălănică, sora mamei criminalului a povestit pentru Stiridiaspora.ro cum a ajuns acesta în Spania și cu ce se ocupa până la episodul nefericit. 

"Eu sunt de 16 ani în Spania și sunt căsătorită cu un spaniol cu care avem un câmp de căpșuni. Prima oară l-am adus în Spania pe fratele lui cel mai mare. El a muncit acum 8-9 ani cu noi. Cu timpul și-a adus toți frații. Erau cu toții niște oameni foarte muncitori. Nu ne putem explica ce l-a determinat să facă așa ceva. Cert este că ne-a distrust total famillile. Nu ne așteptam niciodată la ceva atât de tragic.  Pentru ce a făcut merită pedeapsa maximă. Putea să se gândească la cei doi copilași nevinovați," a spus Mariana Bălănică.
 
Mariana spune că vrea să adopte fetele și a consultat deja un avocat în această privință. 
 
"Eu aș fi vrut să adopt fetele și am consultat un avocat, dar șansele sunt foarte mici pentru mine. Fetele au fost crescute și de cumnata lui cea mică(a criminalului-n.r.) dar nu cred că avem șanse. Pe mine fetițele mă cunosc prea puțin. Cumnata cea mică a petrecut foarte mult timp cu ele. Nu cred că avem șanse să le adoptăm tocmai că facem parte din familia criminalului, pentru că altfel nu îl pot numi. Chiar dacă șansele sunt minime pentru a le putea adopta, sper să fie bine îngrijite și să aibă parte de dragoste de mamă," a mai spus Mariana Bălănică, mătușa ucigașului. 
 
Mama criminalului iubește enorm fetele rămase orfane 


Mariana Bălănică spune că nu a vorbit cu mama ucigașului, dar menționează că fetele îi erau dragi ca viața. 
 
"Mama criminalului este tot în Spania și are grijă de o femeie în vârstă. Nu am vorbit deloc cu ea de la tragedie. Va veni și ea în Lepe să vadă ce poate face pentru fetițe. Este bunica lor, le iubește enorm. Când avea timp, mereu se ducea la fetițe, sunt viața ei," a mai povestit femeia. 
 
 
 
 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel