Pompierii români, în doliu. Un salvator din Mangalia a murit la doar 42 de ani - VIDEO

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Regina Elisabeta a murit. Ce se va întâmpla în Marea Britanie după moartea reginei? Națiunea va intra în 10 zile de doliu oficial
Regina Elisabeta a murit. Ce se va întâmpla în Marea Britanie după moartea reginei? Națiunea va intra în 10 zile de doliu oficial

Plt. Adj. Maricel Bargan, care activa în cadrul Secției de pompieri Mangalia din anul 2006, a murit la vârsta de 42 de ani, a anunțat ISU Constanța.

„Salvatorii constănței au adus un ultim omagiu! În data de 16.11.2020 s-a stins din viață colegul nostru, plt.adj. Maricel Bargan. Acesta avea doar 42 de ani și a activat în cadrul Secției de pompieri Mangalia din anul 2006. A plecat dintre noi un profesionist și un camarad de nădejde. În aceste momente de profundă durere și tristețe, transmitem sincere condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, scrie pe pagina de Facebook a ISU Constanța.

Maricel Bargan a jucat și fotbal la echipa de veterani Oportun Mangalia. „Din păcate, colegul nostru, Maricel Bargan, ne-a părăsit. O să-ți simțim lipsa! Odihnește-te în pace, prietene!”, a fost mesajul echipei Oportun Mangalia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel