Pompier român, mort la stingerea unui incendiu. Soţia sa murise în urmă cu un an, iar fiica lor a rămas singură

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Pompier român, mort la stingerea unui incendiu. Soţia sa murise în urmă cu un an, iar fiica lor a rămas singură. FOTO: Facebook @ISU Argeș
Pompier român, mort la stingerea unui incendiu. Soţia sa murise în urmă cu un an, iar fiica lor a rămas singură. FOTO: Facebook @ISU Argeș

Un pompier argeşean a murit în timpul intervenţiei pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie înregistrat pe A1 Bucureşti-Piteşti.

Tragedia s-a întâmplat miercuri. Pompierii de la Detaşamentul Bradu fuseseră alertaţi cu privire la izbucnirea unui incendiu de vegetaţie pe A1, la km 113.     

„În timpul misiunii, unul dintre membrii echipajului din care făcea parte l-a văzut căzut la pământ şi au început de urgenţă manevrele de resuscitare. Alte două echipaje SMURD de prim ajutor calificat şi de terapie intensivă mobilă s-au deplasat în sprijin”, precizează IGSU.    

Echipajele medicale au preluat pacientul cu manevre de resuscitare în curs şi l-au transportat la spital unde a fost constatat decesul.

Se fac cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs tragicul incident.     

„Circumstanţele producerii evenimentului sunt în curs de stabilire de către organele abilitate în acest sens. Totodată, o echipă din cadrul IGSU verifică aspectele legate de modul în care a fost organizată şi desfăşurată intervenţia” mai precizează IGSU.  

 

Pompierul avea 47 de ani

 

Pompierul avea 47 de ani şi era angajat al ISU Argeş din anul 2006.   

„Întregul colectiv al ISU Argeş îşi exprimă regretul profund pentru tragicul eveniment şi este alături de familia îndoliată!”, transmite ISU Argeş.

Şi inspectoratul general pentru Situaţii de Urgenţă a transmis un mesaj familiei pompierului argeşean.   

„Suntem alături de familia îndurerată şi le vom acorda suportul necondiţionat pentru depăşirea acestui moment atât de dureros pentru noi toţi! Dumnezeu să îl odihnească în pace şi să îl aşeze între drepţii Săi”, transmite IGSU. 

 

În urmă cu un an, pompierul a rămas văduv

 

În urmă cu un an, pompierul rămasese văduv, după ce soţia lui a fost răpusă de cancer, anunță Adevărul. Singurul lor copil, o fiică acum în vârstă de 18 ani, trăieşte pentru a doua oară drama pierderii unui părinte. 

„Dumnezeu să-l ierte şi să îl odihnească în pace. Sincere condoleanţe. Poate IGSU, conform legii, vine în sprijinul fetiţei lui care a rămas singură”, spune Vasile Casapu, fost consilier Juridic la Inspectoratul Pentru Situatii de Urgentă Argeș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel