Polonia. Camion, condus haotic pe autostradă, oprit de polițiști. Șoferul român, dus de urgență la spital cu COVID

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Camion, condus haotic pe autostrada, oprit de politisti
Camion, condus haotic pe autostrada, oprit de politisti

Șoferul român, care conducea un camion pe autostrada A1, a fot oprit de poliție la o taxă de taxare, doarece mastodontul mergea în zigzag, punând în pericol siguranța participanților la trafic. După ce a fost oprit de poliție, șoferul român a avut dificultăți în vorbire și coordonare. 

Ofițerul de presă al Cartierului General al Poliției Poviat din Pruszcz Gdański, Karol Kościuk, a declarat că polițistul de serviciu a primit informații despre un camion cu o semiremorcă care mergea în zigzag pe autostrada A1 spre Gdynia. O patrulă rutieră s-a deplasat la fața locului. Polițiștii au găsit un camion la punctul de colectare a taxelor, care anterior circulase pe autostradă.

Ofițerii au observat că șoferul, cetățean român, arăta bolnav. Avea dificultăți în comunicare și coordonare motorie. Nu a putut explica polițiștilor cum a ajuns pe autostradă. Bărbatul nu a știut nici unde se află. Din acest motiv, șoferul român a fost testat cu aparatul etilotest, care  a arătat o alcoolemie de zero procente, scrie radio.kielce.pl. 

Prin urmare, ofițerii au chemat o ambulanță la fața locului. Echipa medicală de l-a examinat pe bărbatul de 58 de ani și au afal tcp acesta este infectat cu COVID-19. Șoferul a fost transportat la un spital din Gdańsk, iar polițiștii s-au ocupat de asigurarea vehiculului. În semiremorca frigorifică erau 20 de tone de pește. Forțele de ordine au luat contact cu patronul firmei transportatoare și cu proprietarul mărfurilor. Vehiculul a fost dus în parcarea poliției.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel