Polițist român, rănit intenționat de un șofer, care a plecat brusc în timpul unei verificări. S-au tras focuri de armă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un polițist din Cluj a fost rănit de un șofer, care a pornit brusc mașina, în timpul unei verificări. În încercarea de a opri mașina, polițiștii au tras trei focuri de armă, potrivit Mediafax.

Potrivit IPJ Cluj, polițiștii din Apahida au oprit luni o mașină pe pe raza localității Dezmir. În timpul verificării mașinii din exterior, șoferul, un bărbat de 31 de ani din Cluj-Napoca, a accelerat brusc, părăsind locul în care acesta a fost oprit și rănind ușor agentul de poliție.

După somare, polițiștii au tras trei focuri de armă, unul în plan vertical și două către pneuri, dar mașina și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea acesteia, iar după aproximativ 200-300 de metri, șoferul ar fi pierdut controlul direcției, rămânând imobilizat pe marginea drumului.

Șoferul, alături de patru pasageri au fost imobilizați și duși la poliție, timp în care bărbatul de 31 de ani a adresat amenințări agentului de poliție, potrivit Mediafax.

Testarea șoferului cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost amendat și i-a fost suspendat dreptul de a conduce. Totodată, în continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Recent, un șofer român i-a cerut lui Moș Nicolae permisul înapoi

 

Un șofer român i-a cerut lui Moș Nicolae permisul înapoi. MAI: "Poate vi-l aduce Iepurașul de Paște"

 

Un șofer i-a cerut lui Moș Nicolae să îi aducă în dar permisul luat de polițiști pentru 90 de zile. Răspunsul Ministerului Afacerilor Interne a devenit viral: "Cu un amendament: permisul dumneavoastră îl va aduce Iepurașul de Paște”. 

MAI publică o întrebare primită pe Facebook: „- Eu am permisul suspendat 3 luni. Că tot vine Moș Nicolae, dorința mea este să mi-l aducă. Îmi puteți confirma dacă mi-l aduce? Să știți că mi-am făcut și ghetele!”. Răspunsul MAI publicat duminică seara a devenit viral: „Confirmăm că astă seară vine Moș Nicolae. Confirmăm că dorința dumneavoastră a fost auzită. Confirmăm că ea va fi și îndeplinită… cu un amendament: permisul dumneavoastră îl va aduce Iepurașul de Paște! Mulțumim pe această cale Moșului, care a înțeles că trebuie să vă dea un timp de 90 de zile să conștientizați că puteți pune în pericol atât viața dumneavoastră, cât și a celorlalți participanți la trafic”.

Polițiștii au și un sfat pentru cei care mai au astfel de dorințe: „Cei care au astfel de dorințe de la Moș Nicolae și și-au făcut și ghetele, sunt rugați să doarmă încălțați. Cu siguranță Moșul nu va putea onora așa ceva”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel