Poliţist român, anchetat disciplinar după ce ar fi mers în uniformă la o prostituată şi ar fi pretins „servicii gratuite”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Româncă acuzată de acte obscene într-un loc public în timpul blitz-ului carabinierilor din Roma și amenzi de peste 10.000 de euro
Româncă acuzată de acte obscene într-un loc public în timpul blitz-ului carabinierilor din Roma și amenzi de peste 10.000 de euro

Este anchetă în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, după ce un agent ar fi vrut să întreţină relaţii sexuale cu o prostituată fără să plătească. Poliţistul s-ar fi folosit de uniformă pentru a-şi atinge scopul, însă femeia ar fi chemat în ajutor „nişte priteni” şi de acolo ar fi început scandalul.

Agentul, în vârstă de 36 de ani, ar fi mers la domiciliul tinerei respective însoţit de un prieten, în vârstă de 19 ani, care s-ar fi recomandat a fi tot poliţist. Întâmplarea ar fi avut loc în noaptea dintre 12 şi 13 decembrie, atunci când poliţiştul ar fi ieşit din tură şi urma să vină acasă, în Buzău. 

Odată ajuns în oraş, acesta s-ar fi dus direct la domiciliul unei tinere de 19 ani, pentru a întreţine cu aceasta relaţii sexuale contra cost. 

Agentul era însoţit şi de un tânăr de 19 ani, care s-ar fi recomandat a fi tot poliţişt. Pentru că ar fi refuzat să plătească pentru serviciile sexuale, tânăra şi-ar fi chemat în ajutor doi prieteni. 

 

Achetă internă

 

Între cei patru ar fi început un scandal, iar în cele din urmă tânăra a sunat la 112.

„Urmare apelului au fost demarate de îndată verificări pentru clarificarea situaţiei semnalate şi luarea măsurilor legale ce se impun. Apelanta a precizat că unul dintre bărbaţi ar purta haine cu însemne poliţieneşti, bănuind că ar fi poliţist”, a declarat agent Cornelia Stroe, purtător de cuvânt IPJ Buzău, potrivit Adevărul.

Colegii agentului l-au testat pe acesta cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv. Acum, la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Buzău este o achetă internă în ceea ce îl priveşte pe poliţist, iar prietenul lui, tânărul de 19 ani, este cercetat pentru uzurparea de calităţi oficiale.

Poliţistul a fost încadrat la IPJ Buzău în anul 2016, din sursă externă. El nu a mai fost cercetat disciplinar până în prezent.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel