Șef din Poliție, audiat în cazul Caracal după ce îl sunase pe Gheorghe Dincă, în comă la spital după audieri

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Șeful SPCRPIV Olt, Florin Hoară, adus în comă la spital după ce a fost audiat în dosarul de la Caracal. Polițistul luase recent leăgtura cu Gheorghe Dincă.

Șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt, Florin Hoară, a suferit un accident vascular cerebral care i-ar putea fi fatal. El se află internat, de mai multă vreme, la un spital din București, unde ar fi ținut în viață doar cu ajutorul aparatelor medicale, potrivit olt-alert.ro.

Accidentul vascular cerebral a avut loc după ce Florin Hoară a fost audiat în cazul Caracal, în urmă cu aproximativ o lună.Șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPÎV) Olt a căzut din picioare, potrivit unor surse citate de presa locală. Inițial el a fost transportat la Spitalul Caracal, ulterior fiind transferat la un spital din Capitală, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Cu tot efortul depus de medici, Florin Hoară rămâne într-o stare extrem de gravă, el fiind ținut în viață doar cu ajutorul aparatelor medicale, au mai precizat sursele OLT-ALERT.RO.

Şeful SPCRPIV Olt a fost audiat în dosarul Caracal, spre sfârșitul lunii septembrie, în calitate de martor, după ce anchetatorii au descoperit că între el şi Gheorghe Dincă au existat mai multe convorbiri telefonice. Ulterior, Florin Hoară nu a mai putut fi găsit la birou, existând informația că el a intrat în concediu medical.

Legăturile dintre Florin Hoară și Gheorghe Dincă

Șeful de la Permise Olt a fost audiat de anchetatori în cazul Caracal după ce procurorii au descoperit în telefonul lui Gheorghe Dincă numărul lui Florin Hoară, între cei doi având loc mai multe convorbiri telefonice. Surse OLT-ALERT.RO au dezvăluit faptul că între cei doi ar fi avut loc o tranzacție. Mai precis, Florin Hoară ar fi cumpărat de la Dincă un teren intravilan în Caracal, pe care urma să își construiască o casă. Suma plătită de șeful de la Permise Olt ar fi de 50.000 de euro, dar achiziția nu ar fi apucat să fie legalizată la un notar. Între timp, Gheorghe Dincă fost reținut și, ulterior, arestat preventiv în cazul celor două fete pe care el spune că le-a ucis. Faptul că achiziția terenului a rămas în aer după ce Florin Hoară i-ar fi achitat lui Dincă cei 50.000 de euro l-ar fi supărat peste măsură pe șeful SPCRPÎV, potrvit olt-alert.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel