Poliția Română, mesaj viral pe Facebook: "OPRIȚI nebunia asta!"

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Poliția Română face un apel către șoferi să nu mai facă live-uri pe Facebook atunci când sunt la volan. Acest obicei a provocat în ultimul an mai multe accidente deosebit de grave.

Poliția Română face un apel către șoferi să nu mai facă live-uri atunci când sunt la volan. Acest obicei a provocat în ultimul an mai multe accidente deosebit de grave, în care au murit oameni nevinovați.

Într-un mesaj postat pe rețeaua de socializare Facebook, Ministerul Afacerilor Interne îi roagă pe internauți să anunțe imediat poliția în cazul în care văd astfel de filmări. Mesajul a devenit viral, în numai trei ore de la publicare fiind distribuit de peste 3.300 de oameni.

Fotografia care însoțește mesajul este de efect: un șofer face live pe Facebook, iar MOARTEA îi dă "Love" videoclipului.

"Oameni buni, opriți live-urile de la volan!

Înțelegeți că nu sunteți cu nimic mai cool dacă vă filmați în timp ce conduceți. Vă puneți în pericol pe voi, dar și pe ceilalți participanți la trafic. Filmarea are mari șanse să apară în buletinele de știri, iar despre voi să se vorbească la trecut. Opriți nebunia asta care a făcut până acum atât de multe victime! Totodată, facem un apel către toți utilizatorii de facebook să ne anunțe imediat pe contul nostru în cazul în care văd astfel de filmări!", este mesajul postat de adminii contului oficial de Facebook al MAI.

(w670)

Cel mai recent accident provocat de un șofer care făcea Live pe Facebook este cel al unui tânăr de 31 de ani, din Oraviţa, care a lovit din spate un tractor şi a ricoşat într-o maşină care venea regulamentar pe contrasens. O fetiţă în vârstă de nouă ani care se afla în maşina condusă regulamentar şi şoferul care stătea pe Facebook au murit pe loc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel