Poliția Română, despre o nouă escrocherie online: „Nu dați importanță unor astfel de mesaje!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

În ultima perioadă, România a fost ținta mai multor atacuri cibernetice și escrocherii online. Mai mulți români au primit citații false din partea Poliției Române.

Mai mulți români au primit „citații” din partea Poliției Române în care li se cer bani. În acest context, autoritățile trag un semnal de alarmă și au emis un avetisment către cetățeni pentru a nu pica în plasa infractorilor.

„Niciodată nu este prea târziu să ne protejăm de tot ce înseamnă FAKE! #PolițiaRomână nu trimite astfel de mail-uri! Recomandăm să nu dați importanță unor astfel de mesaje, mail-uri sau orice altă abordare similară. Sesizați-ne dacă ați suferit vreo vătămare a intereselor legitime. Puteți să citiți câteva rânduri și o să observați că mail-ul este plin de greșeli… Traducerea a dat eroare. Să auzim doar de bine!”, se arată în mesajul oficial, trimis pe pagina de Facebook a Poliției Române.

De asemenea, mesajul este însoțit de o imagine a falsei citații pe care un cetățean a primit-o și prin intermediul căreia i se cereau bani.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel