Poliţia Capitalei: Şase străini, reţinuţi pentru lipsirea de libertate şi agresarea unui conaţional

Alexandru Ichim |
Data publicării:
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Poliția Capitalei a deschis o anchetă și a reținut șase străini după agresarea unui conațional. 

Şase vietnamezi au fost reţinuţi, după ce un bărbat a reclamat la Poliţie că a fost lipsit de libertate şi agresat de către mai mulţi conaţionali, pe fondul unei datorii pe care nu a achitat-o.

"Pe 16 decembrie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Serviciul Investigaţii Criminale Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti, într-o cauză penală privind săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate, şantaj şi lovire sau alte violenţe", informează un comunicat al DGPMB transmis, vineri, Agerpres.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Investigaţii Criminale Sector 2, iar în urma probatoriului administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că mai mulţi bărbaţi, cetăţeni vietnamezi, cu vârste cuprinse între 23 şi 40 de ani, s-ar fi deplasat pe raza judeţului Olt, unde îşi desfăşura activitatea persoana vătămată şi l-au bătut, pentru a-l determina să plătească o sumă de bani.

Victima a reușit să scape



Ulterior l-ar fi transportat în Bucureşti şi ar fi continuat să îl agreseze, victima reuşind să scape şi să se adreseze Poliţiei.

"În urma percheziţiilor domiciliare au fost identificate şi ridicate probe şi mijloace de probă, arme albe şi suma de 15.000 de lei", indică Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigaţii Criminale al Poliţiei Sectorului 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel