Polițist român, trimis în misiune specială la... Târgul de Crăciun de la Berlin

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un polițist român se va alătura polițiștilor nemți într-o misiune specială. Tânărul polițist român va acorda suport operativ colegilor din Berlin pe perioada desfăşurării manifestărilor dedicate Sărbătorilor de Iarnă.

Polițistul român Tolca Adrian va participa, timp de aproape 3 săptămâni,  într-o misiune specială în Germania, la Berlin. Poliţistul, care se află la cea de-a patra misiune internaţională în ultimii 3 ani,  va acorda sprijin specializat poliţiştilor germani, pe perioada desfăşurării manifestărilor dedicate Sărbătorilor de Iarnă, în capitala Germaniei.


Printre sarcinile pe care le au de îndeplinit poliţiştii români se numără participarea la activităţile de patrulare în cadrul echipelor comune de cooperare cu reprezentanţi ai poliţiei germane, dar şi asigurarea unei interacţiuni facile între poliţiştii germani şi cetăţenii români aflaţi în capitala Germaniei.

Agentul de poliţie Tolca Adrian nu participă pentru prima dată la o misiune de suport operativ, internaţională, organizată de Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În anul 2018, acesta a fost decorat cu Brevet Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne pentru Misiuni Internaţionale, iar în anul 2019 a fost decorat cu Certificatul Memorial al Poliţiei Cehe pentru activitatea exemplară în cooperarea poliţienească internaţională şi cu două certificate de apreciere din partea Poliţiei Regiunii Pardubice, din Republica Cehă, pentru activitatea de cooperare poliţienească internaţională, potrivit Adevărul.ro, care citează un comunicat al IPJ Alba.

[citeste si]





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel