Polițist român, rănit în misiune: „Tavi, ești eroul nostru!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr polițist român a fost rănit în misiune, noaptea tecută, încercând să oprească un minor beat care gonea cu un autoturism furat în Oradea.

Un poliţist din Oradea se află în spital, cu multiple traumatisme, după ce a fost lovit cu maşina furată de un adolescent de 15 ani, beat. Polițistul era în timpul serviciului, echipa de poliţişti făcuse un filtru tocmai pentru a-l prinde pe monorul care gonea cu mașina, însă în această misiune, un om al legii a fost spulberat  de pe şosea, oprindu-se apoi în parapetul metalic de la intrarea într-o piaţă.

„Un tânăr de 15 ani, din comuna Oșorhei, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe care este bănuit că tocmai l-ar fi sustras din localitatea Oșorhei, fără a poseda permis de conducere, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, la intersecția cu strada Universității, încercând să scape de filtrul instituit în trafic de polițiștii bihoreni, a acroșat un polițist orădean, aflat în misiune, iar apoi a lovit frontal parapetul metalic de la intrarea în Piața 100. În urma testării tânărului de 15 ani cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei“, precizează reprezentanții IPJ Bihor.

În urma evenimentului, colegii polițistului rănit s-au mobilizat pentru acordarea primului ajutor. Poliția Română a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj de încurajare pentru agentul rănit în timpul misiunii: „Tavi, ești eroul nostru Însănătoșire grabnică! Meseria de polițist implică multe riscuri…“, este mesajul postat pe Facebook, alături de o fotografie a rutieristului rănit.

În urma evenimentului, polițistul orădean, de 30 de ani, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital. De  asemenea, un minor de 15 ani, din Oșorhei, pasager în autoturism, a suferit leziuni ușoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel