Polițist, mesaj VIRAL pentru Rădulescu, după ce a cerut MEDICILOR să dea SALARIILE înapoi pentru că au votat contra PSD

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Polițistul Ionuț Rasica i-a transmis un mesaj deputatului "Mitralieră" Cătălin Rădulescu, după ce acesta a spus ca medicii să dea salariile înapoi, iar profesorii să plece la fructe în străinătate, pentru că au votat împotriva PSD. Mesajul a strâns sute de share-uri în doar câteva minute.  

"Aberantule, îmi câștig salariul prin muncă, nu prin vot. Votul e un drept constituțional exprimat în conformitate cu convingerile fiecărui cetățean, numai o aberație a mediului politic, cum ești tu și cei ca tine, îi pot asocia o valoare patrimonială. Știu că ți-e imposibil să concepi, dar nici locul de muncă nu mi l-am câștigat prin vot, ci prin examene și studii. La școala unde mi-am dobândit eu formația profesională am fost mai mult de 10 pe loc, locurile nu se obțineau prin lipit de afișe, condus mașina șefului, sau lingușirea acestuia, iar probele au fost mult mai dificile decât este rostirea emfatică de minciuni la televizor. La mine a fost cu note, nu cu păcălit electorat. La probele pe care le-am trecut eu tu, cu nivelul tău de gramatică și de școală n-ai fi luat 5. Sunt polițist, ceea ce înseamnă că diferența majoră dintre locul meu de muncă și locul tău de muncă este că aici prindem infractori, acolo îi eliberați.

La noi, ieșirea din închisoare a unui infractor care nu a terminat de ispășit pedeapsa se numește evadare și e cel mai usturător eșec profesional, la voi se intitulează "recurs compensatoriu" și e un triumf. Pentru noi, infractorii aflați în libertate sunt prilej de alertă, n-avem liniște până nu-l prindem, pentru voi e un deziderat, n-aveți liniște până nu îi dați definitiv drumul. În mâinile pe care noi le încătușăm, voi încredințați demnități înalte ale statului. Ziua noastră de muncă tinde neîncetat spre aplicarea legislației penale, a voastră, spre masacrarea ei. Noi ne zbatem să recuperăm prejudiciile, voi vă căzniți să le disimulați în cimitire, bungalow-uri și pereți. Noi întemnițăm hoții, voi îi amnistiați.

Noi instrumentăm dosare penale bazându-ne cercetarea penală pe probe care să incrimineze, cum ne cere legea adică dincolo de orice îndoială, voi legiferați prolific excepții procesuale. Noi le trimitem magistraților, spre judecare, mii de volume, ticsite cu dovezi pe care, din cauza legilor pe care le faceți voi, am ajuns să le strângem din ce în ce mai greu, voi le trimiteți magistraților, pe cap, inspectori judiciari care să îi intimideze și îi revocați abuziv din funcții. În plus, eu, dacă aberez in exercițiul funcțiunii cum aberezi tu cu Soros, protocoale, state paralele și alte bazaconii, sunt trimis în secunda doi la testare psihologică, la tine bag seamă că delirul fără nicio stavilă e atribuție de serviciu și sursă de apreciere printre colegi.


Aberantule, îți dau oricând banii înapoi. Ai dat lege în 2017 cum că îmi mărești salariul cu 25% în fiecare an și de atunci, când se face timpul să aplici legea, dai in fiecare decembrie OUG ca să nu o mai aplici. Așa se face că în total, abia dacă mi-ai crescut leafa cu 3-400 lei, sumă pentru care lumea, tot din cauza minciunilor tale, mă urăște astăzi considerându-mă bugetar de lux, din aceeași categorie cu medicii și funcționarii din primăriile și agențiile tale ministeriale. Între timp, fiindcă eliberezi cu sârg infractori mi-a crescut și volumul de muncă cu vreo 50%, dar pentru că mi-i ceri public, fac un efort și îți dau toți banii, și când îți promit asta te rog să ai în vedere că, spre deosebire de tine eu sunt om de cuvânt. Suport cu bucurie inflația, chiar cu zâmbetul pe buze, cu singura condiție ca tu și cei ca tine să dispăreți cu totul. Te aștept, așa facem, mergem la bancomat și apoi tu ieși din politică, ok?", este mesajul lui Ionuț Rasica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel