Polițiștii din ITALIA au stricat „MISIUNEA INCOGNITO“ a doi ROMÂNI - „colegii lor de la Antidrog“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Doi tineri români au vrut să impresioneze polițiștii din Italia atunci când au fost opriți pentru a fi legitimați. Ei le-au arătat „colegilor“ italieni legitimația și insigna de agenți antidrog din România. Probabil nu se așteptau la ce a urmat...

Polițiștii italieni au zădărnicit, probabil, planurile a doi tineri români aflați „în misiune incognito“, după cum au declarat ei. Cei doi români se aflau, zilele trecute, la bordul unei mașini cu număr de înmatriculare străin, care traversa Via Milano și apoi s-a oprit în Piazza Santo Stefano din Alexandria. Polițiștii italieni au considerat că autoturismul pare suspect, așa că au procedat la legitimarea celor din mașină. 

Când agenii au verificat acetele ocupanților, cei doi bărbați au început să devină agitați. Au spus poliției că se grăbesc, pentru că erau în misiune de serviciu. Unul dintre cei doi a prezentat și o insigna, despre care a afirmat că aparține Poliției Române. Bărbatul a spus că este colegul lor din România și că este agent al departamentului antidroguri sub acoperire din România, iar acel control îi afecta misiunea incognito.

Polițiștii au descoperit în mașină și o a doua insignă, care aparținea pasagerului. Din anchetele ulterioare, însă, a rezultat că cei doi români, ambii cu antecedente în provincia Torino, nu făceau parte din nicio forță de poliție și că acele insigne erau false. Cei doi polițiști români „de ocazie“ au fost denunțați pentru deținere de semne distinctive contrafăcute, iar materialul a fost confiscat, relatează radiogold.it.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel