Polițiști și jandarmi ATACAȚI cu PIETRE în stradă (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. O încăierare cu peste 60 de persoane implicate, în principal români, a avut loc în Milano: Șapte răniți / Foto: Ilustrativ
Italia. O încăierare cu peste 60 de persoane implicate, în principal români, a avut loc în Milano: Șapte răniți / Foto: Ilustrativ

Un grup de romi au atacat cu pietre, ieri după-amiază, poliţişti şi jandarmi aflaţi în misiune, în Tulcea.

Potrivit tulceanoastra.ro, totul a început în parcarea de la Tulcea Gaz după ce a avut loc o tamponare uşoară între două autoturisme, unul condus de un tânăr de etnie romă, iar celălalt, de un domn mai în vârstă. 

La faţa locului a ajuns un echipaj de la Biroul rutier şi părţile erau gata să cadă la înţelegere amiabilă, când, din partea tânărului au venit mai multe personaje care s-au pus pe scandal. Poliţiştii de la rutieră au chemat ajutoare prin staţie şi la faţa locului au ajuns poliţişti şi jandarmi de la ordine publică.

Când unul dintre poliţişti a fost scuipat şi ameninţat, lucrurile s-au schimbat în rău şi unul dintre agenţi a folosit spray-ul lacrimogen. Romii s-au dezlănțuit, au fugit, dar au început să arunce cu pietre de pe trotuarul dinspre orăşelul copiilor, în oamenii legii, înjurând şi ameninţând.

Agresorii au fost identificaţi şi conduşi la secţie.

ATENȚIE! URMEAZĂ IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel