Platforma Twitch, amendată în Rusia

Ecaterina Dumitrescu |
Data actualizării: | Data publicării:

Platforma americană de transmisiuni video în direct Twitch a fost amendată în Rusia cu trei milioane de ruble, circa 50.000 de dolari. Amenda aplicată de justiția rusă vine ca urmare a refuzului Twitch de a retrage informații considerate false de autoritățile de la Moscova despre campania militară a acesteia în Ucraina.

Twitch Interactiv Inc. este găsită vinovată de abatere administrativă și se va aplica companiei o amendă de trei milioane de ruble se arată în sentința dată de instanță, citată de agenția Interfax și preluată de swissinfo.ch. Acțiunile în justiție cu Twitch, platformă care aparține Amazon, au fost demarate după ce aceasta a refuzat să retragă de pe site-ul său un interviu de două ore cu Oleksiy Arestovich, consilierul apropiat președintelui Ucrainei.

Și autoritatea rusă de reglementare a telecomunicațiilor, Roskomnadzor, a raportat că pentru Twitch s-a deschis un dosar pentru refuzul acesteia de a elimina conținutul cu informații false despre „operațiunea militară specială pe care Forțele Armate Ruse o desfășoară în Ucraina”.

Sursă foto - Facebook - Twitch

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel