Petrecere privată, spartă de poliţiştii la Constanța. Amenzile aplicate, depășesc 20.000 de lei

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Petrecere privată, spartă de poliţiştii la Constanța. Amenzile aplicate, depășesc 20.000 de lei
Petrecere privată, spartă de poliţiştii la Constanța. Amenzile aplicate, depășesc 20.000 de lei

Polițiștii constănțeni s-au sesizat din oficiu, vineri seara, că într-un restaurant din orașul Constanța este organizat un eveniment privat, fiind identificate 30 de persoane în interior.

O petrecere într-un restaurant din orașul Constanța, cu 30 de oameni, a fost spart de oamenii legii. Amenzile depășesc 2.000 de lei.

Totodată, a fost identificat administratorul, amendat cu 6.000 de lei pentru organizarea de evenimente private, contrar prevederilor legale, și pentru nerespectarea programului, potrivit Poliției Constanța.

De asemenea, restaurantul a fost amendat cu 5.000 de lei, pentru că înăuntru erau persoane care fumau. Cele 30 de persoane care au participat la petrecere au fost amendate cu suma totală de 10.000 de lei pentru participarea la evenimentul privat, iar 3 dintre acestea au primit 300 de lei amendă pentru fumat.

Un alt român, infectat cu COVID și trimis în izolare, a vrut să ajungă în Cehia, dar a fost oprit la fontiera țării.

 

Român, infectat cu COVID și trimis în izolare, reținut în vama Nădlac

 

Un vasluian cu COVID, trimis în izolare, a fost prins la frontieră în judeţul Arad, când se întorcea în țară, după o tentativă de a ajunge în Cehia. Vasluianul nu se aștepta la dosar penal dacă va fi prins, ci la amendă, potrivit Mediafax

Infectat cu SARS CoV-2, un vasluian care trebuia să fie în izolare acasă a fost prins la Nădlac, pe sensul de intrare în țară. Joi, bărbatul în vârstă de 33 de ani din Vaslui s-a prezentat la Nădlac ca să intre în România.

După controale, reprezentantul DSP a constatat că bărbatul apare în evidențe ca fiind depistat pozitiv cu virusul SARS Cov-2 și trebuia să se autoizoleze acasă, în județul Vaslui.

Potrivit Jandarmeriei Arad, bărbatul s-a prezentat la un centru de testare din Arad, însă nu a mai așteptat rezultatul analizei și a plecat spre Cehia. După câteva ore a primit rezultatul care confirma infectarea cu SARS Cov2, motiv pentru care s-a întors în România.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele necesare începerii urmăririi penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel